Novosti

Novosti

Ines zbunjena i provjerava s Fabijom što su to zavjeti!

MORAJU NAPISATI BRAČNE ZAVJETE

Ines zbunjena i provjerava s Fabijom što su to zavjeti!

Big Brother je dao budućim mladencima novi zadatak - moraju razmisliti što si žele reći prije nego što zaplove u bračnu luku i napisati svoje bračne zavjete.

Ima li išta ljepše nego kada se pronađu dvije srodne duše i odluče zaploviti u bračne vode?! Svatko ima svoje spoznaje o ljubavi, no jedno je sigurno - vaša bolja polovica je upravo ona koja vam ulijeva svakodnevnu snagu, koja je oslonac u svakoj vašoj tuzi te upravo ona koja vam svako jutro izmami osmijeh na vašem licu.

Onda kada se dvije srodne duše pronađu i odluče zajedničkom životu, moraju napisati svoje bračne zavjete. Upravo taj zadatak dao je Big Brother budućim mladencima. 

- Dobro razmislite što si želite reći prije nego što uplovite u bračnu luku. Pored vas su papir i olovka, razdvojite se i napišite svoje zavjete. Napišite što vam je na srcu! - rekao je Big Brother. 

Sudeći prema Inesinom izrazu lica, ništa joj nije bilo jasno, a u to smo se uvjerili i njezinom izjavom.

- Dakle, zavjet je kao izjava ljubavi, tako nešto, jel? Moram li ju obećavat?' - upitala je zbunjeno Ines. Čini se kako Fabiju nije bilo drago što je Ines upitala takvo pitanje.

Pred mladencima je velika odgovornost, a hoće li Ines imati muke s pisanjem bračnih zavjeta i kakve će osjećaje Fabio pretočiti na papir, saznajte već večeras u 22:55 na RTL-u!

Viber