Novosti

Novosti

Marina uputila Romanu: Ja sam se odrekla 50 tisuća kuna, a ti bi mene prodao za pet piva

Marinin odgoj

Marina uputila Romanu: Ja sam se odrekla 50 tisuća kuna, a ti bi mene prodao za pet piva

Splićanin zna da se iskrenost uvijek cijeni i da u BB kući nema mjesta za skrivanje pa je svojoj dragoj otkrio koja ga nagrada čeka jer je Big Brotheru priznao njihovu javnu tajnu.

Romano je rekao Marini kako će mu Big Brother dati nagradu - pive, zato jer je iskreno odgovarao na njegova pitanja u ispovjedaonici. Umjesto da se ljuti na Splićanina, jer nije čuvao tajnu, ona se njime ponosi jer joj je rekao istinu.

Smatra da je lijepo što joj je sve iskreno priznao, kao što je i ona priznala njemu da joj je Big Brother ponudio 50 tisuća kuna ako se ne uda za Romana. No, u tom slučaju je Marina izgubila nagradu jer je otkrila Big Brotherov plan, dok je Žorž duplo nagrađen - pivama i Marininim pohvalama. 

Osim što ga je pohvalila za iskrenost, Marina ga je naučila kako slušati sugovornika i ne upadati u riječ - Ako ti netko nešto priča, onda slušaj i pokušaj razumjeti što ti govore. Ako sam nešto krenula pričati, onda me pusti da završim, ne sadanego svaki put! - uputila je Romanu i time ga 'dovela u red'.

Cijelu situaciju između Marine i Romana te njegovog priznanja - pogledajte večeras u 00:50 na RTL-u!

 

Viber