Novosti

Novosti

Alenova zaručnica: Vjerujem da ide do finala, a ja za to vrijeme pripremam naše vjenčanje
Facebook

Livija je ponosna na svog Alena

Alenova zaručnica: Vjerujem da ide do finala, a ja za to vrijeme pripremam naše vjenčanje

U jučerašnjoj emisiji Big Brothera Alen nije mogao suspregnuti suze. BB se potrudio prirediti mu pravu erupciju emocija pa je bio ganut kada je njemu i Rini poklonio tortu kako bi se pomirili nakon žestoke svađe.

No suze nije mogao zaustaviti kada mu je Big Brother kao nagradu za pronađenu fotografiju Marka Grubnića poklonio fotografiju njega i zaručnice Livije. Sve je dodatno kulminiralo kada ga je BB pozvao u Ispovjedaonicu kako bi mu poželio laku noć, ali to su zapravo videoporukom napravili Livija Filipčić i njihov ljubimac Cooper.

Tim povodom smo razgovarali s Livijom koja je jako zadovoljna prezentacijom svog zaručnika u BB kući.

- Bilo mi je drago što mu je produkcija omogućila takvo iznenađenje i bila sam jednako sretna što mu se mogu obratiti, kao i on kad me vidio na ekranu – kaže Livija koja ne propušta niti jednu emisiju.

- Zadovoljna sam njegovim ponašanjem i moram primijetiti da je puno ozbiljniji i mudriji nego što je bio prije 12 godina, u prvoj sezoni – kaže Livija. Njegova burna reakcija na Rinu i svađa u kojoj se nisu birale riječi Liviju su malo iznenadile, ali priznaje da bi i ona jednako reagirala.

- Rina je negativna energija i zbilja je pretjerala u svom ponašanju pa moram priznati da je s punim pravom reagirao tako kako je reagirao mada je rekao ono što ne misli. Brzo su se pomirili jer se on nikad ne može dugo ljutiti – otkriva Livija. A na njegovu romantičnu izjavu pred kamerama da bi za svoju voljenu dao i napravio sve, Livija komentira riječima: „I ja bih za njega. Ma ako treba, srce bi mu dala“.

A upravo će se to, metaforički, dogoditi 25. lipnja kada će Alen i Livija izgovoriti sudbonosno „da“.

- Dobro se nosim s organizacijom, srećom sve sam počela pripremati na vrijeme pa u tom smislu ne osjetim da Alena nema. Njegovo odijelo se šiva i bit će spremno do vjenčanja – otkriva Livija.

A hoće li Alen doći na vjenčanje kao pobjednik Big Brothera?
- Vjerujem da će doći do finala, a hoće li pobijediti, ne znam. Mislim da ima jako dobru konkurenciju u Jurici Pađenu, kojeg svi obožavaju- odgovara Livija.

Pobjednik BB-a će se znati uskoro, a budućim supružnicima želimo sreću u bračnom životu!

Viber