Novosti

Novosti

Ines ne zna ispeći jaja!

Je li to moguće?

Ines ne zna ispeći jaja!

Vrijeme je doručka u Big Brother kući, a Ines je odlučila pripremiti stanarima hranu. Uzela je jaja kako bi ih ispekla na tavi

No, čini se, kako Ines, unatoč svojim godinama, još uvijek ne zna niti jaje ispeći. Naime, stavila je peći jaja na tavu, no nije joj palo na pamet da bi možda prije nego stavi jaja trebala naliti malo ulja. Kristina i Fabio nisu propustili priliku prigovoriti joj zbog toga.
 
-Baš si idiot - rekao joj je Fabio.
-Nemam pojma zašto nisam stavila ulje. Valjda jer sam mislila da se to ne stavlja. Lijepo je eksperimentirati. Zašto nisi bio tu prije pet minuta? Prestani komentirati jer ti i onaj tamo nož ćete se jako dobro upoznati - rekla mu je Ines te nastavila mazati kruh sa maslacem, dok je njezin dio posla preuzela Kristina.
 
-Zamisli, stavila je peći jaja bez ulja pa to pokušavam spasiti - kroz smijeh je Rini rekla Kristina, a Fabio joj je rekao: - Drži se ti mikrofona!
 
Big Brother je Fabija u ispovjedaonici pitao kakva je Ines kao kuharica. -Volim misliti da se voli truditi. Ne mislim da nije talentirana, trudi se, gleda i uči naputke koje joj recimo ja dajem dok kuham, pa možda jednog dana nešto i bude od nje.
 
Rina nije mogla prešutiti što je doživjela u kuhinji, pa je s Alenom i Juricom odmah to podijelila. -Znači kompa moj, žene od tri banke ne znaju ispeći jaje. Toga nema ni na tv-u. Svaka čast svima, ali njih dvije zajedno nemaju pet grama mozga. 
 
-Kada sam spominjao Fabijeve vještine da su nevjerojatne, bilo je to baš zbog toga da ekipa od tri banke ne zna ni hrenovke skuhati - odgovorio joj je Jurica.
 
Kako su izgledale Inesine kulinarske majstorije, pogledajte večeras u 22:50 na RTL-u!