Novosti

Novosti

Rina odbila igrati nogomet jer joj je puknuo nokat – na ruci!

Tko neće, nađe način...

Rina odbila igrati nogomet jer joj je puknuo nokat – na ruci!

Još se nije rodio tko bi našim stanarima udovoljio. Jedan dnevni zadatak koji je trebao izazvati salve smijeha i prekinuti loše raspoloženje, kod stanarki je izazvao negodovanje.

Naime, stanari su dobili opremu za bubble nogomet koji su trebali igrati u vrtu, ali su djevojke mahom krenule tražiti opravdanje zašto ga ne mogu igrati. Tako je Kristina opravdanje imala u tome šo je bolesna, Ines je operirala koljena pa se nije činilo kao pametna ideja da se bavi sportom, Jurica je smatrao da je prestar za takvu zabavu dok je Rina definitivno imala najbanalnije opravdanje. Njoj je, naime, puknuo nokat na ruci. Dovoljan razlog za ne igrati nogomet.

U Ispovjedaonici je rekla kako joj je nokat puknuo do mesa te da joj je tekla krv, a BB-u je zaprijetila da će je voditi na Hitnu ako joj se nešto dogodi.

Tako su se bubble nogometa na kraju prihvatili Alen, Romano, Marina i Kristina, koja je unatoč bolesti pristala igrati, dok je Fabio bio sudac. No žestok tempo brzo je zasmetao Marini koja je nakon nekoliko padova odlučila protestno napustiti „stadion“ uz povike dečkima da su seljačine. No rane su brzo zacijelile nakon Romanovih poljubaca.

A tko se još ljubio u BB kući, saznajte danas u 22:50 na RTL-u!