Novosti

Novosti

Katja u Kocki dobila mogućnost tetoviranja i napravila novu tetovažu!

Još jedna tetovaža

Katja u Kocki dobila mogućnost tetoviranja i napravila novu tetovažu!

S obzirom na to da je ova RIječanka luda za tetovažama, Big Brother joj je odlučio pripremiti veliko iznenađenje koje će joj se sigurno svidjeti.

Kada je Katja ušla u Kocku i vidjela da je tamo ne čega ništa odvratno i užasno, već kompletni set za tetoviranje, bila je izvan sebe - Ja ne mogu vjerovat, kako su svi glumili -prokomentirala je.  Nakon što je pročitala pismo Big Brothera, bila je vrlo sretna jer je znala što slijedi.

Big Brother se htio uvjerio da ona voli tetovaže pa joj je postavio pitanje, zašto voli tetovaže, a Katja je dogovorila - Tetovaže volim više od ičeg, tetoviram se već 9 godina, slučajno je krenulo i znače mi jako puno zato što su tu stalno sa mnom, na meni, bez obzira gdje ja bila i kako se osjećala i tko je uz mene i u kakvoj sam situaciji - zaključila je i da sada ima mogućnost tetoviranja, učinila bi to.

Kako Big Brother voli ponekad razmaziti stanare, Riječanki je priuštio novu tetovažu - Hvala ti na tome više od ičeg! - zahvalila se te odabrala anđeoska krila koja je istetovirala na rist noge ne bi li je podsjećala na Big Brother avanturu.

Kako bi preostale stanare uvjerila da joj se unutra dogodilo nešto odvratno i strašno, Katja je izašla iz Kocke s razmazanim jajima na glavi. Mislite li da ih je uvjerila?