Novosti

Novosti

Fabio u Kocki uživao u društvu najboljeg prijatelja koji mu je savjetovao da i dalje bude ono što jest

Iznenađenje za Fabija

Fabio u Kocki uživao u društvu najboljeg prijatelja koji mu je savjetovao da i dalje bude ono što jest

Najmlađi stanar BB kuće, oduševio se kada ga je u tajnoj sobi dočekao njegov kutak za igranje video igara, a uskoro mu se u igri pridružio i gost iznenađenja!

Komadić 'raja' dočekao je Fabija kada je ušao u Kocku i vidio da se tamo ne događa ništa loše, upravo suprotno, tamo su mu na izbor bile video igre, hrana i piće. Nakon što se raskomotio i udobno smjestio, BB stanar je dobio i društvo - u Kocku je ušao njegov prijatelj!

Fabio je bio toliko iznenađen i uzbuđen što vidi poznato lice izvana i odmah je krenuo iskreni prijateljski razgovor. Dečki su se dotakli teme o Big Brotheru i Fabijevom boravku u Kući. Fabio je priznao - Ja sam znao da ću ovdje biti kao i svugdje drugdje. Iste stvari koje mi tu smetaju, smetaju mi i vani. Kriteriji su mi isti. - zaključio je. Njegov prijatelj se složio s time i priznao da je u početku malo sumnjao u Fabija, ali sada se u to razuvjerio - Kao prijatelj, ponosan sam na ovo što si dosad pokazao i samo daj, samo naprijed, grizi, ne daj! - bodrio je Fabija. 

Po izlasku iz Kocke, Riječanin se pravio da je vrlo razočaran s time što ga je u Kocki dočekalo, a izgleda da su mu stanari povjerovali. Kako se Fabio proveo u Kocki - pogledajte u priloženom videu, a novosti iz BB kuće pratite u dnevnim emisijama Big Brothera!