Novosti

Novosti

Marina o dečku: 'Treba mi pet sekundi za dvije riječi'
RTL

NOSTALGIJA ZA VANJSKIM SVIJETOM

Marina o dečku: 'Treba mi pet sekundi za dvije riječi'

Još jutros nitko nije znao zašto Marina plače. Kristina je bila njezino rame za plakanje i pratila svaki njezin korak. - Hoćeš sada pričati? - upitala ju je uporna Kristina.

Marini teško pada razdvojenost od dečka. - Što ako je moj dečko sve krivo shvatio? Što ako ja izađem van, a njega nema? - kazala je Marina plakajući.

Kristina objašnjava kako do toga neće doći te Marina nema razlog za brigu - Nije jer nema na temelju čega. Nisi ništa napravila. Nisi se ljubila, nisi se hvatala. - Dodaje kako se i po njoj jasno vidi da joj nedostaje dečko. 

Marina se požalila Kristini za Romana. - On je toliko reterdiran i jadan. Žao mi ga je koliko je glup – otkrila joj je je Marina. Kristina je na Marininoj strani te joj pokušava objasniti da je Romano primjer osobe koji pati od psihološkog poremećaja. 

 

-Treba mi pet sekundi razgovora. Trebaju mi dvije riječi - nastavlja Marina milujući sliku svoga dečka. Marina se povjerila Big Brotheru kako razmišlja samo o svom dečku

-Razmišljam jesam li negdje pogriješila, je li on još tu, čeka li me i je li mi nešto zamjerio. To je sve o čemu razmišljam - kazala je Marina. Dodaje kako ima veliku želju čuti svoga dečka te da bi joj bilo dovoljno barem na pet sekundi. 

Marina objašnjava kako su ona i dečko bili razdvojeni najviše dva mjeseca te da nikada nisu bili u situaciju da se ne čuju. Upravo zbog toga ne zna ni sama je li ju strah, no kako i sama kaže, to je brine jer joj je on cijeli dan na pameti.

S obzirom na to da je Marina izarazila želju da čuje svog dečka, Big Brother ju je upitao što bi mu ona htjela poručiti. 

- Svom dečku bih poručila da ga volim najviše na svijetu. Isto kao i prvog dana, možda čak i više, i da jedva čekam da se vratim doma kad god to bilo – rekla mu je Marina. Dodaje kako joj je jedina želja da ju dečko čeka, jer kako govori, on je prvi kojeg želi vidjeti kada izađe van iz BB kuće.

-Hoće li te čekati? - upitao ju je Big Brother. -Naravno da hoće - potvrdila je sa sigurnošću Marina i zaplakala. Što je sve Marina otkrila Big Brotheru, pogledajte sami.