Novosti

Novosti

'Primabalerina' Alen otplesao svoj 'Labuđi ples'

Rasplesani stanari

'Primabalerina' Alen otplesao svoj 'Labuđi ples'

Svoje plesne korake pokazao je Alen kojem je Big Brother namijenio malo klasične glazbe

Odlučio je da Alen postane balerina i otpleše svoj "Labuđi ples" te da poduči i stanare svojoj koreografiji. Alen si je uistinu dao truda i pokušao što vjernije dočarati jedan od najpoznatijih baleta - "Labuđe jezero", te je zbog toga nagrađen i velikim pljeskom.

Otkako su ušli u kuću prije tri tjedna, stanari su se pokazali kao veliki zaljubljenici u glazbu. Osim što pjevaju po cijele dane,naročito Ines i Kristina, uz pratnju Pađena na gitari, pokazali su se vješti i u plesnim koracima. Upravo stoga je za ovotjedni zadatak Big Brother dao tjedan plesa. U bilo kojem trenutku, bilo po noći ili danu, kada začuju zvuk fanfara morali se okupiti u dnevnom boravku, a Big Brother ih je prozivao, te su jedan po jedan, morali obući posebne kostime koje im je namijenio i potom predvoditi ekipu u plesu.

Tako smo tijekom tjedna mogli vidjeti Romana kako lagano razgibava stanare na pjesmu "Beba malena" od Senne M kao i u odijelu kokoške u "Old Macdonald Had a Farm", Pađen je u kostimu flaminga plesao na "Fly Flamingo" grupe Goombay Dance Band, a Rina je kao francuska sobarica bila "Cura za sve". 

"Bubašvabe" od Hladnog piva nasmijale su sve, pa i Katju odjevenu u žohara, Kocka je plesao kaubojski ples na "Cotton Eye Joea", ali i bio odjeven u prase na pjesmu "Kad si sretan", dok je Fabio kao žaba skakutao na "Zmija i žaba" .

Stanare su zabavljali i Fabio, koji se 'razbacao' na pjesmu Vesne Pisarović, kao i Romano koji je 'izletio' iz tuša kada je čuo Azrinu "Marinu".

Sve u svemu zabave i smijeha, kao i obično, nije nedostajalo, a jesu li stanari prošli tjedni zadatak te tako napokon ušli u tjedan raja, gledatelji će saznati večeras od 22 sata u emisiji uživo!