Novosti

Novosti

Marina u drami zbog Vuce: 'Jedva čekam da počne jesti, nadam se da tada ne priča'

Marina na sto muka

Marina u drami zbog Vuce: 'Jedva čekam da počne jesti, nadam se da tada ne priča'

Lijepoj plavuši je drugi pakleni tjedan previše i ozbiljno razmišlja da napusti Big Brother kuću. Marinina drama trajala je cijeli dan, a sve je krenulo kada je došao novi gost - Vuco!

"Perem masno suđe od one janjetine u hladnoj vodi - fuj!" - krenula je dramiti Marina i jadati se Katji. No, to nije jedini problem - "Ne sviđa mi se 'vođa', ne sviđa mi se zadatak, ne sviđa mi se ništa!" - priznala je Big Brotheru te nastavila - "Ovo mi je sve seljačko i preglasno! Ljudi su se previše 'ufurali' i 'vođa' se uživio!". Lijepa plavuša pojadala se i Romanu koji ju je pokušao utješiti, ali ona se nije dala - "Hoću ići doma!" - zaključila je.

Glavni razlog njezina nezadovoljstva je upravo novi 'duhovni vođa' - Vuco! "Ne gasi se otkako je ustao, nije zatvorio usta! Jedva čekam da počne jesti, nadam se da tada ne priča" - ljutito je izjavila manekenka i kasnije nastavila -  "Stvarno želim ići kući, ne mogu više. Meni ovo ne treba u životu, da posijedim s 27 godina!"

Ako stanari žele izaći iz paklenog tjedna, trebaju proći novi tjedni zadatak i njihova sudbina ovisi samo o njima. A misli li Marina ozbiljno ili joj je samo bio loš dan - provjerite večeras u 22:45 na RTL-u!