Novosti

Novosti

PAKLENI DAN ZA TAMARU

Bodybuilderica u suzama i drami u kući zbog proteina

Dan bez proteina najgora je noćna mora bodybuilderice Tamare koja je BB kuću danas digla na noge.

Dan bez proteina za bodybuildericu Tamaru nešto je nezamislivo. Tamara se jadala Ines kako je to za nju nemoguć izazov. Dok joj je Ines pokušavala objasniti kako se svi nalazi u BB kući pred specifičnim uvjetima, Tamara smatra suprotno.

'Nema specifičnih uvjeta da tebi netko uništava nešto što ti stvaraš godinama, nešto od čega ti živiš', kazala je Tamara kroz suze. Objašnjava kako je puno vremena radila na svome tijelu te ne može shvatiti zašto ju Big Brother kažnjava. 

Dok je Big Brother pratio svaki njihov korak, ali i Tamaru kako drami oko proteina, pozvao ju je u ispovjedaonicu da ju podsjeti da su u paklenom tjednu u kojem su pravila stroža.

'Jedno su stroža pravila, a drugo je da nekome sabotirate njegov život. Dakle nešto što on gradi i od čega živi', kazala je.

Bez proteina nema života za bodybuildericu Tamaru koja je digla na noge cijelu kuću. Dok ju je Ines pokušavala smiriti, Katja smatra kako se Tamara pomalo razmaženo ponaša.

'Neće joj tijelo propasti, ali je po meni to malo razmaženo zato što živim drugačije', izjavila je Katja u ispovjedaonici. Od drame u kući zbog proteina, Ivica je došao na ideju kako bi pomagao Tamari. Kakav je to plan imao Ivica i što Tamara misli o paklenom tjednu, pogledajte u priloženom videu.