Big brother 2015 / Novosti

Novosti

NEDOSTAJE MU LEJLA

Goran je izljubio koga god je stigao!

Ne znamo što mu se mota po glavi, ali nakon Steffani prebacio se i na Radu i na Ervina.

Jutros je gledao maladu Splićanku kako spava, u ispovjedaonici je bio neutješan jer mu je tvrdila da danas izlazi van, a za vrijeme zajedničkog popisivanja namjernica nije se odvajao od nje. Kada ga je Big Brother upitao zašto je toliko dobar s njom, odgovara mu da je jako mila, draga i dobro, ali kao i svi ostali ima svoje „žute minute“.

Zatim je zagrlio i Radu, te joj rekao da od jutra misli na njenog muža. Ona mu se požalila da ima previše kila, a on ju je tješio da onaj koji ju istinski voli, voli je unatoč svega. Ona se na to nasmijala, pa se našalila da se sad i ona zaljubila u njega, te da je to Zoricu sigurno ostavilo bez teksta. Mika i Giba su se samo nasmijali na tu izjavu.

Kako je bio dobre volje, ali očito mu je falilo prisnosti, Goran je zagrlio i čelo poljubio Ervina. Nazvao ga je prijateljem i pogladio ga je po glavi. Dečki su nastavili razgovor o tome kako je bilo kada su tek ušli u Kuću, a Goran je rekao da se čak sjeća kako ga je Ervin pogledao prvi put.

Brine li ga mogućnost večerašnjeg izlaska pošto je nominiran, pa pokušava iskoristiti još ovo malo vremena u Kući? Odgovor saznajte večeras u live emisiji Big Brothera na RTL-u.