Big brother 2015 / Novosti

Novosti

OKRUGLI STOL

Darko je ispao kolateralna žrtva glasovanja, a jedini je bio iskren

Sinoćnje glasovanje o Steffaninom ostanku u Kući stanare je potaklo na raspravu.

Nirmala je zanimalo je li Darko povrijeđen ili razočaran. Mladi Makedonac je rekao da je očekivao više od svojih prijatelja – Ervina i Zorice, te se nadao da će ga podržati u glasovanju. Nirmal je to komentirao da je, nažalost, Darko u ovoj situaciji ispao kolateralna žrtva, a Mirjana se slaže, te nadodaje kako je on zapravo jedini bio iskren.

Zorica je rekla da su stanari promijenili mišljenje o izbacivanju Splićanke samo zato što je njezina majka Katja s njom u Kući. Također je dodala kako je primijetila da je Steffani od drugog ulaska potpuno drugačija i distanciranija, a ona je objasnila i zašto. Tvrdi da mnogi sustanari ne shvaćaju njezine fore, te da joj je sve monotono – ona je pozitivna osoba, a Goran i Đorđe joj nisu crpili pozitivnu energiju, već su je prihvatili i zabavljali se s njom.

Kako bi ih malo opustio, Big Brother im je pripremio tulum, a njime je novim stanarima poželio dobrodošlicu. Kako će se oni uklopiti u već uigranu ekipu, te hoće li Darko oprostiti Zorici i Ervinu što ga nisu podržali gledajte večeras u 21:05 na RTL-u.