Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Đorđe večeras izašao iz Kuće!
RTL

13 LIVE EMISIJA

Đorđe večeras izašao iz Kuće!

U Kuću su ušli Duško, Nirmal i Horvat, a nominirano je četvero stanara.

Ovotjedni nominirani su Goran, Mirjana, Darko i Ervin. Iako su oni samo dodijeljivali bodove, stanari su bili začuđeni Ervinovom i Darkovom nominacijom.

Đorđe je dobio zadnju priliku nekome odaslati otrovnu strelicu, pa se odlučio na barbaru koja će pet dana morati spremati sve obroke za stanare.

Nominacije su gotove, a uskoro saznajemo tko će se idući petak morati ustajati s kauča kada bude prozivka.

Zoričina dva boda ponovno su otišla Goranu, iako su riješili neke stvari nije zaboravila nasrtaj. Mirjani daje jedan bod jer bi joj najmanje nedostajala.

Dva boda od Rade dobio je Ervin - rekla je da ga voli, ali da stalno šuti i da ga drugi zbog toga ugnjetavaju. Jedan bod dala je Darku, jer i od njega očekuje da bude konretniji s Tinom, a ne ovako dosadan kao što je do sada.

Darko dva boda daje Goranu zbog svađe koju su imali ovaj tjedan, te iako su se pomirili, stoji pri svojoj odluci. Jedan bod zapisao je Zorici jer smatra da nije iskrena.

Tina ponavlja istu priču svakog petka - dva boda idu Goranu jer nema komunikacije s njim. Mirjani je dala jedan bod na temelju prijašnjih svađa i teških riječi.

Ervinova dva boda idu Goranu jer mu je pričao iza leđa, a jedan bod Mirjani zbog starih uvreda.

Mirjana se prvo podrignula, a zatim dva boda dala Barbari zbog toga što je zagovarala Steffanino ispadanje, a nije ustala prilikom javnog glasanja. Zbog istog razloga jedan bod daje Ervinu.

Goran je svoja dva boda dodijelio Darku, jer je zaboravio kakav je bio kada je ušao u Kuću - nije znao kuhati i drugi su spremali za njim, a sada on zbog istih stvari proziva Steffani. Jedan bod dao je Ervinu, jer, zajedno s Darkom, ne pridaje pažnju drugim ljudima.

Mika i Giba sljedeći su na redu. Oni svoja dva boda daju Goranu jer se odvajao od svih u Kući. Jedan bod ide Ervinu, s argumentom da nema svoje "ja".

Prva u ispovjedaonicu ulazi Barbara, koja svoja dva boda daje Goranu, a razlozi su isti kao uvijek. Njezin jedan bod ide Radi jer je i sama rekla da bi se mlađi trebali boriti za glavnu nagradu.

Ovaj tjedan biti će nominirano najmanje četiri stanara, a postoji mogućnost da ih bude i više.

Tvrdi da nije imao taktiku kroz koju se zbližio s jakim stanarima - kaže da je igrao ikakvu igru, ne bi bio tri puta nominiran. O odnosu sa Steffani nije komentirao puno, osim da su postepeno postajali sve bolji i bolji.

Đorđe je voditeljima rekao da mu je laknulo što je izašao, da je sretan što su ga njegovi prijatelji i obitelj došli podržati, te da jedva čeka vidjeti se s Lućom.

Steffani nije mogla suspregnuti suze, a dala mu je i posljednji, oproštajni poljubac. Đorđe je tješio ostale stanare da ne budu "pokisli", da mu je žao što se niju mogli još bolje upoznači, a Ervinu je poručio da ne bude tako fin.

Nakon kratke prozivke, Antonija je Đorđu rekla da je njegovo vrijeme u Kući završeno. 

Antoniju je zanimalo što Ervin misli o Steffaniniom ostanku, a on je rekao da joj ne zamjera ružne riječi koje mu je uputila početkom tjedna, te da mu je drago što ostaje uz mamu Katju.

Mika nije ustao, a kako se blizanci vasić broje kao jedan, nisu mogli imati različita mišljenja. Giba je na kraju popustio i odlučio sjesti, što znači da Steffani ostaje još tjedan dana.

Antonija je zamolila sve stanare koji smatraju da Steffani treba pokupiti svoje stvari i napustiti kuću da ustanu i objasne svoje mišljenje. Ustali su Mirjana, Darko i Giba. Mirjana kaže da je ustala jer nitko nije ustao, a Darko ima konkretniji razlog - tvrdi da ništa ne radi po kući, te da ne pomaže nikome.

Novi trio je prihvaćen s ovacijama i zagrljajima, a za sada se čini da se i oni osjećaju udomaćeno. U nastavku slijedi javno glasovanje koje će odrediti Steffaninu sudbinu u Kući.

Novi - stari stanari u Kuću će ulaziti na isti način kao što su ušli i 2011. - kroz otpad. Duško, Nirmal i Horvat spustili su se u dvorište gdje ih je dočekao Sky, a sva trojica su se složili da im je to probudilo daleka sjećanja.

Još jedan živopisni stanar je i Nirmal Kukić, koji je prije ulaska gledateljima otkrio da  u Kući ima lijepih djevojaka koje su mu zapele za oko.

Antoniji je priznao da je uzbuđen, a prisijetio se da je bio dobar prijatelj s Horvatom. Upravo je on idući koji će se pridružiti ostalim stanarima. I on je rekao kako se veseli što će još jednom okusiti regionalno izdanje Big Brothera.

Kako bi zapaprio situaciju u Kući, Big Brother dovodi još troje stanara, i to onih koji su se već okušali u ovom realitiju. Prvi ulazi Duško Bogdanović, poznatiji kao Dule.

Antonija Blaće i Sky Wikluh pozdravili su sve gledatelje, a posebno one iz Bosne i Hercegovine, kojima su poslali i podršku uoči teške situacije koja se odvija u Sarajevu. Odradili su i prvo javljanje u Kuću, a Antoniju je zanimao odnos Đorđa i Steffani. Splićanka tvrdi da je sve super, te da su oni samo prijatelji. Sky je primjetio Zoričinu novu frizuru, a zatim i kratko pročaskao s Mirjanom.

Nominirani su Zorica, Goran i Đorđe. Tko će od njih večeras svoje kofere iznijeti iz BB Kuće?