Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Steffanina mama Katja večeras ulazi u Big Brother kuću!

Ne propustite u 20:05!

Steffanina mama Katja večeras ulazi u Big Brother kuću!

Večeras uživo iz BB kuće možete pratiti ulazak Steffanine mame. Koji je razlog njezina ulaska?

U kući Big Brothera sinoć je bilo jako zanimljivo. Steffani i Goran svoje su prijateljstvo digli na neku novu razinu. Naime, nakon što je mlada Splićanka vidjela svog cimera potpuno golog, svim je stanarima pričala o njegovu „ugoru“ zbog kojeg joj se srce „uzlupalo“. Iako je u šali komentirala kako će joj sad Gogo postati najbolji prijatelj u Kući, čini se da je u svakoj šali pola istine.

Gogo i Steffani postali su nerazdvojni, a sinoć su pali i prvi poljupci. Sve je krenulo ljubljenjem po vratu, što je mladoj Splićanki bilo simpatično, a onda su se pred stanarima poljubili i u usta dok su ležali na podu. Kamo vodi taj njihov odnos, tek ćemo vidjeti, ali Steffanina majka Katja će već danas dobiti priliku reći svojoj kćeri podržava li taj odnos ili ne! Naime, mama Katja večeras ulazi u Big Brother kuću, što ćete moći pratiti uživo u 20:05 na RTL-u!

Koji je razlog njezina ulaska? Koliko dugo ostaje i, možda ono najvažnije - što će htjeti reći Ervinu i Vasićima koji su njezinu kćer dosad najviše povrijedili? Puno je neriješenih pitanja, a odgovore na njih saznajte već večeras u 20:05 samo na RTL-u!
Big Brother je opet uspio sve iznenaditi!