Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Bit će veselo: Stanari BB Kuće večeras nominiraju javno!

11. live emisija

Bit će veselo: Stanari BB Kuće večeras nominiraju javno!

Večeras će stanari prvi put nominirati tako da će ih ostali ukućani slušati. Tko će nakon toga s kim pričati, a tko će krenuti u paljbu, tek ćemo vidjeti!

Dok čekaju večerašnje izbacivanje u 11. emisiji uživo Big Brothera, stanari ne znaju da ih danas u 21 sat, čeka novo iznenađenje! Naime, Big Brother ih je odlučio staviti na novi test i to javnim nominacijama! To znači da će stanari jedno pred drugim morati reći koga nominiraju pa će tako mnogi saznati ono što do sada nisu znali jedni o drugima. Zasigurno će biti zabavno vidjeti reakcije stanara kada saznaju što im je večerašnji zadatak. Bit će im to još jedan šok nakon nedavnog ponovnog ulaska Steffani u Kuću koja je sinoć otkrila stanarima da se vratila najviše zbog toga što joj je vani hladno i nema gdje izaći pa joj je, rekla je, najbolja opcija bila doći natrag u Kuću.

Uz sve to, večeras će na pozornici Big Brothera Antonija i Sky ugostiti i dvoje bliskih osoba Zorice i Gorana. Goranovu zaručnicu Leilu i Zoričinog supruga Simu. Bit će zanimljivo čuti što njihove najmilije osobe imaju reći o njihovom odnosu u Kući. Tko će večeras napustiti show, koga će stanari nominirati, te kakve će biti reakcije, ne propustite pogledati, večeras, od 21 sat, na RTL-u.