Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Otkrila je nepresušan izvor zabave

Steffani ne prestaje provocirati Ervina: Hoće li on pokleknuti?

Otkako se sinoć vratila u BB kuću, čini nam se da je Steffani na osobnoj misiji – isprovocirati Ervina do točke pucanja. Čak je kroz šalu Radi dobacila da su njih dvoje ponovno par.

Cijeli je show počeo za ručkom kada je pitala Ervina da li je obrezan, što joj je on sramežljivo potvrdio. Steffani tvrdi da ga je to upitala jer se ne sjeća, dok je Jozefina odmah prozrela i rekla da laže.

Isprovocirani se Ervin ubrzo digao od stola jer ga ona nije prestala gnjaviti i dirati po osjetljivim mjestima. Ona se odmah dignula za njim i u zagrljaju mu kroz smijeh priznala da joj je „sezona parenja počela“.

Provokacije tu nisu stale pa ga je u jednom trenutku pozvala da ga nešto upita, samo kako bi vidjela „taj seksi hod“ dok se odšetava od nje jer pitanja, naravno, nije bilo. Potom je počela pjevati stihove: „Tako si seksi da me groznica trese i tvoje tijelo slatki je grijeh“.

Nakon toga, opet ga je provocirala neukusnim šalama pa se odlučila Kućom prošetati držeći se za istu tacnu kao i on, a usput je Radi dobacila: „Ja i Ervin smo opet skupa“.

Koliko će dugo Steffani biti ovako inspirirana te koliko će Ervin imati strpljenja, saznat ćemo u idućim danima. Dotad pratite dnevne emisije Big Brothera za više detalja.