Big brother 2015 / Novosti

Novosti

TAJNA IZVANA

Ervinov život prije Big Brothera donosi svađu u Kuću

Do sada mirni Sarajlija bio je dobar s Ivonom, Barabrom i Steffani, a danas se uspio posvađati sa svima zbog razloga koji čuva kao zmija noge.

Ivona ga je prozvala lažljivcem jer je pričao Steffani da mu se sviđa, Barbari izjavio ljubav, a na kraju priznao da bi spavao s Mirjanom, koju djevojke ne vole. Njezinu reakciju pokrenulo je i priznanje kada je potvrdio da je bio s više od 500 žena, ali da mu uglavnom ne znače ništa.

Steffani, koja je s njim ostala dobra i nakon njihova razlaza, izgubila je kontrolu i oštro ga napala da je neiskren, ali i da je sociopat, te da je ruglo kojem će se smijati kada izađe van i pogleda njegove snimke. Ervin je priznao da nije bio korektan i da su Ivona i Steffani u pravu kada su rekle da nije iskren, ali da za sve to postoji razlog koji se nalazi izvan kuće, ali da o njemu ne može pričati. Vrhunac prepirke bio je kada ga je Steffani oponašala, a zatim odučila osuditi da je homoseksualac i da je to razlog koji ne želi iznijeti. Ervin je opovrgnuo te sumnje i još se jednom požalio da ga ne treba vrijeđati.

Kasnije je utjehu i razumijevanje, a moguće i opravdanje pokušao iznijeti u razgovoru sa Darkom i Goranom. Nekoliko je puta ponovio kako nije homoseksualac i kako je već na samom početku, u svom profilu, naglasio da je ženskaroš. Iako su mu poslužili kao rame za plakanje, Darko i Goran nisu saznali koji je onda pravi razlog koji Ervin prešućuje. Rekao je samo da se radi o nečemu što se dogodilo prije showa i da je to utjecalo na njegove postupke u kući, te da će se sve saznati jednom kad izađu. 

Ne znamo što mu se to vrti u glavi, ali će ova priča zasigurno dobiti epilog, stoga gledajte Big Brother XXL večeras u 20 sati, kao i sve druge dnevne emisije Big Brothera na RTL-u.