Big brother 2015 / Novosti

Novosti

DON JUAN

Ervin je zaveo gotovo 500 žena i priznao da bi spavao i s Mirjanom

Iako se doima kao sramežljiv i povučen mladić, on tvrdi da je veliki zavodnik. Barbara, Steffani i Ivona su, nakon tih saznanja komentirale kako su se negativno iznenadile.

Ervin je i u svom profilu spomenuo kako je broj žena s kojima je bio troznamenkast, a sinoć je Ivoni otkrio kako se taj broj, navodno, kreće oko 500. Ivonu to nije oduševilo, a i Barbara se iznenadila.

Upravo ga je Barbara kasnije upitala bi li spavao s Mirjanom, što je Ervin odgovorio pozitivno, na svoj kompliciran i zbunjen način. Barbari i Steffani nikako nije bilo jasno na što misli kada kaže da može spavati sa svima, a on odvraća kako je to samo ispunjavanje potrebe i da je drugačije kada je s nekim do koga mu je stalo. Riječanku je zanimalo bi li spavao i s trenutnom kraljicom Kuće Mirjanom, na što je Sarajlija također dao potvrdan odgovor.

Razgovor se nastavio i nakon brojnih Ervinovih priznanja, pa je na red došla Steffani koja je također rekla što joj je u glavi. Ispričala je Ervinu da joj više nije 'napet', te da ju je razočarala njegova neiskrenost. Bacila mu je bubicu u uho da je, osim njoj, i drugim ljudima u kući pao u očima, iako ga svi smatraju dragim i pristojnim.

Što sve još stanari mogu očekivati od ovog samozatajnog zavodnika možete pogledati u Big Brother-u XXL, večeras, od 20 sati na RTL-u.

cleardot.gif