Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Gotova romansa

Dan za suze: Steffani jecajući obznanila da više nije s Ervinom, Rade se rasplakao

U razgovoru s Radom kroz suze je prvo rekla da više ne može izdržati u kući jer nije ni sjena one Steffani kakva je inače te da se osjeća jako tužno, ali da se radi svoje obitelji trudi ostati što duže unutar zidova kuće na Košutnjaku

Ervin je jučer navečer u Big Brotheru stanarima obznanio da je Barbara jedina djevojka koja se njemu ikad svidjela, a iako to nije čula, Steffani osjeća da nešto u njezinom odnosu s Ervinom ne štima. Tako je u razgovoru s Radom kroz suze prvo rekla da više ne može izdržati u kući jer nije ni sjena one Steffani kakva je inače te da se osjeća jako tužno, ali da se radi svoje obitelji trudi ostati što duže unutar zidova kuće na Košutnjaku. 

Rada je pretpostavila da je uzrok svemu i odnos s Ervinom, ali je Steffani odmah rekla kako oni više nisu par. Dogovorili su se da će ostati samo prijatelji jer u vanjskom svijetu nikad ne bi mogli funkcionirati.

-Mi smo različiti svjetovi – zaključila je Steffani plačući. Cijela situacija unijela je tužnu atmosferu u kuću, a čak je i Rade zaplakao vidjevši slomljenu Steffani.