Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Savjetnica Rada

Rada Ervinu: Imaš djevojku, pokaži svoju ljubav i preko dana

Nakon incidenta u kojem su protagonisti bili Rade te Ervin i Steffani, strasti između para su se smirile kako bi se spriječile neugodne situacije. Međutim, Ervin nije odustao od ljubavnih odnosa sa svojom „vampiricom“, samo ih je odlučio premjestiti, iako ni sam ne zna gdje.

Big Brother je jutros pozvao mladog Sarajliju u ispovjedaonicu, a nakon što mu je dao nekoliko minuta da razmisli gdje bi mogao nastaviti sa strastvenim igrama sa Steffani, u ispovjedaonicu je ušla Rada. To je Ervina prilično zbunilo, ali je saslušao savjete bolje polovice bračnog para Vasić.

Big Brothera je mučilo da li je Ervin sramežljiv ili ne, a Rada je dala svoje mišljenje. Poručila je mladiću da se opusti jer ima dosta toga za pokazati. Sviđa joj se na tulumima kada malo popije i opusti se, a inače ima dojam kao da uopće nije prisutan u BB kući. Potom mu je savjetovala kako bi se trebao ponašati sa svojom djevojkom, što uključuje grljenje i ljubljenje preko dana, a ne samo noću. Nahvalila ga je zbog toga što bi sve napravio za Steffani, posebno to što je bio spreman napustiti Kuću i odustati od glavne novčane nagrade kako bi se ona vratila u Kuću, i rekla kako je to prava ljubav. „Pokaži svoju pravu ljubav, slobodno, ne stidi se“, dodala je Rada.

Rada nije tu stala sa savjetima. Poručila je Ervinu da bi bilo pametno da napravi „raspored aktivnosti“ sa Steffani kako ne bi ponovno uznemirili ostale stanare. Radin prijedlog je bio da se paru dopusti sat vremena samoće po njihovoj želji kako bi nadoknadili propušteno, a nakon tog bi se ostali vratili svojim krevetima. 

Više pogledajte u dnevnoj emisiji Big Brothera koja je na rasporedu u 21:05 na RTL-u.