Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Opet zajedno

Nadoknađuju propušteno: Ervin i Steffani opet se znojili pod plahtama

Da je petak najturbulentniji dan u Big Brotheru svima je dobro poznato, ali ponekad donese i pozitivna iznenađenja. Ovoga puta Big Brother je ponovno spojio Steffani i Ervina.

Mladi par jedva je dočekao da ponovno provode vrijeme zajedno, a pošto je zadatak s vezicama završio, raspored u spavaonici se promijenio. Dalo se pretpostaviti da će se Ervin i Steffani naći u istome krevetu, a samo je pitanje trenutka bilo kada će nadoknaditi propušteno vrijeme. Big Brother je, nakon male smicalice, Ervinu ipak dao priliku da se bolje upozna i jače poveže sa Steffani, a da rade na tome vidi se i po tome što su se, dok su drugi ukućani bili u boravku, odmah bacili na posao.

Iako su oni bili prvi ovogodišnji par u Big Brotheru, odvojenost i tjedni zadatak je učinio svoje. Ervin je bio spojen s Barbarom i između njih su počele frcati iskre. Tako su Tina i Ivona, tračajući Gorana, rekle kako je licemjer kada je komentirao vezu Ervina i Barbare na što je Steffani ljutito reagirala kako to nije istina. Jasno je da je Steffani taj odnos neprihvatljiv, a to se vidi i iz njezinih nominacija gdje je najviše bodova odlučila dodijeliti upravo Barbari.

Povratkom u kuću, Steffani polako ali sigurno diže prašinu, a na vama je gledati dnevne emisije Big Brothera u 21 sat kako bi saznali što će se dalje dešavati u ovim zapetljanim odnosima.