Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Bez pardona

I Tina je Vesni rekla u lice sve što ju smeta

Dan nakon Ivone koja je jasno i glasno rekla Vesni što ju smeta kod nje, pukla je i Tina. Naime, Vesni je rekla da misli kako je ona zaljubljena žena, ali da u to ne bi smjela uvlačiti druge stanare.

Vesna je zatekla Tinu i Mirjanu u BB spavaonici netom nakon što ju je mlađa sestra Šegetin nazvala ludom i glumicom. Smatra kako je jučerašnji dan provela u suzama jer je zaljubljena u Gorana, a dok je danas vidno bolje raspoložena budući da je riješila svoju razmiricu s njim. Tina joj zamjera što je u cijelu priču, odnosno prema njenim riječima „ljubavnu sapunicu“, jučer umiješala blizance Vasić.

Vesna je očito shvatila kako se radi o njoj pa se obrušila na mladu Riječanku s riječima: „Reci mi to u lice“, što je ona i učinila. Ponovila je kako smatra da je ona zaljubljena žena i da u to ne bi trebala uvlačiti ostale stanare kako ih ne bi opterećivala bez razloga. Vesna se pravdala kako jučer nije plakala zbog svađe s Goranom te je ponavljala kako bi joj Tina to trebala reći u lice, a ne Mirjani. Međutim, Tina je i na to imala spreman odgovor, odbrusivši kako joj vraća istom mjerom jer je ona danima ogovarala nju i Barbaru iza leđa s Goranom i ništa joj nije rekla u lice.

Više saznajte u dnevnoj emisiji Big Brothera večeras u 22:50 na RTL-u.