Big brother 2015 / Novosti

Novosti

EKSKLUZIVNO: Goranova zaručnica: Ne brine me njegov odnos s Vesnom, njihova simbioza je sasvim normalna
RTL

Lejla Zečić

EKSKLUZIVNO: Goranova zaručnica: Ne brine me njegov odnos s Vesnom, njihova simbioza je sasvim normalna

Nakon što je cijela regija počela brujiti o odnosu Gorana i Vesne i njihovoj prisnosti, komentar na zbivanja u kući dala je njegova životna suputnica

Zadnjih dana u Big Brother kući, ali i u cijeloj regiji, glavna tema razgovora je odnos 59-godišnje Vesne i 48-godišnjeg Gorana. Njih dvoje su se vrlo brzo, točnije samo dan nakon Vesninog ulaska u BB kuću, zbližili. I to do te mjere da su ih stanari proglasili ljubavnim parom, a Zorica je čak i komentirala da je njihov odnos uistinu degutantan. Ostatak stanara pak misli da Goran igra igrice, a da Vesni godi pažnja koju dobiva od njega. Što je prava istina, znaju samo oni, ali dok su oni zatvoreni iza zidova Big Brother kuće, svoj ekskluzivni komentar na cijelu situaciju je dala Lejla Zečić, Goranova životna suputnica.

Ona na cijelu situaciju između Gorana i Vesne, njihova šaputanja i tepanja, gleda kao na isključivo prijateljski odnos u kojem ne vidi ništa loše.

- Kao diplomirani biolog, magistar mikrobiologije te budući doktor nauka iz prirodnih znanosti, ne vidim ništa loše u simbiozi između gospođe Vesne i Gorana. Naprotiv njihov odnos je veoma pozitivan jer nakon 24 dana boravka u kući prvi put vidim mog Gorana nasmijanog. Big Brother je dao tjedni zadatak „Savršeni par“ kojeg oni jako lijepo poštuju zadatak iako od strane drugih ukućana svojim slaganjem ponovno navlače trač i pogrdne riječi na sebe. Mislim da svi trebamo otvoriti svoj ormar i pogledati koliko živih boja se u njemu nalazi, život je lijep treba se zabaviti i nasmijati jer ako su sve tamne i sive boje oko nas znači da smo dozvolili manipulaciju nad našim intelektom – kaže Lejla. Naglašava i da je lijepo vidjeti da postoji poštovanje među ukućanima i da u duši pojedinaca ne postoji mjesto za trač, pogrdne riječi i uvrede.

- Iza uspješnog muškarca stoji jaka žena, tako da kao i do sada potpuna sam podrška mom Goranu. Preostali ukućani će se truditi da ga maksimalno povrijede tijekom njegovog boravka u kući, kroz izolaciju, trač i uvrede, tako da teta Vesna ništa loše ne može napraviti osim izmamiti osmjeh od njega kao i od mene, jer njegovi mnogobrojni prijatelji najviše vole taj plemeniti osmjeh. Goran je čovjek koji poštuje svoje najmilije i sigurna sam da neće učiniti ništa da povrijedi tetu Vesnu. S njim joj može samo biti ugodno i vrijeme će joj brzo proći – puna je pohvala Lejla. Kaže i kako se njezin Goran inače druži s ljudima raznih starosnih skupina te da u svakoj prilici stvara nove prijatelje.

Na njegovo ponašanje u kući nema nikakvu zamjerku te kaže da će i dalje biti njegova velika podrška.

- Jako sam ponosna na njega i da od svega mi najviše znači što se ne služi pogrdnim riječima u komunikaciji s ostalim ukućanima iako od njih ima takav tretman od samog početka. Ne bavi se tračanjem osim u ispovjedaonici kada Veliki Brat od njega zahtjeva da iznese svoje viđenje situacije. Najviše me veseli što se Goran ponovo smije – zaključuje Lejla.