Novosti

Novosti

Ono kad Splićanina pogodi pjesma

Top pet Romanovih pjesama!

Ono kad Splićanina pogodi pjesma

Onako iz srca, podignutih ruku, Romano se uvijek pronađe u nekoj pjesmi i zapjeva

Ekstazi nema kraja kada Romana pogodi neka pjesma. Donosimo vam našu top pet ljestvicu najzabavnijih trenutaka gdje se Kralj Žorž pronašao u nekoj pjesmi.

Prvi na našoj listi definitivno je dan kada je legendarni Siniša Vuco pred stanare iskočio iz torte s janjetinom na ražnju pri čemu je orila njegova popularna pjesma 'Volim piti'. Upravo na prve taktove pjesme, Romano nije mogao doći k sebi od sreće, što od Vuce što od njegove pjesme.

S obzirom na to da Romano zna svaku domaću pjesmu, drugi trenutak na našoj ljestvici pronašla se pjesma '150 godina' Zlatka Pejakovića.

Treći trenutak na našoj listi pronašao se i Mišo Kovać sa svojim hitom 'Ako me ostaviš'. Kako je Splićanin bio oduševljen što je čuo Mišu, uvjerite se sami.

Tomislav Bralić i klapa Intrade s pjesmom 'Zora bila' na četvrtom je mjestu. Romano je započeo duet s Kamberom, nakon čega su se pridružili i ostali stanari.

Posljednji zanimljivi trenutak na našoj listi pronašla se pjesma Bijelog dugmeta 'Lipe cvatu'. Već na prve taktove ove pjesme, Romano je podigao ruke, primio se za glavu od oduševljenja i zapjevao.

Viber