Novosti

Novosti

Stanari na jedan dan postali velike pjevačke zvijezde

Sinkronizirano pjevanje u BB kući

Stanari na jedan dan postali velike pjevačke zvijezde

Rina i Alen su zapjevali kao Beyonce i Jay Z, Marina i Romano kao Josipa Lisac i Dino Dvornik te Ines i Fabio kao Sandy i Danny iz mjuzikla 'Grease'

Big Brother je stanarima zadao jedan od posljednjih zadataka - sinkronizirano pjevanje! Stanari, podijeljeni u parove, moraju naučiti otvarati usta na poznate pjevačke duete.

Cilj je dobro usavršiti pjesmu i otvarati usta sinkronizirano s originalnom pjesmom te se uživjeti u ulogu kako bi gledatelji dobili dojam kao da oni stvarno pjevaju tu pjesmu. Nakon toga, biti će im organiziran mali festival kako bi mogli svojim glazbenim točkama pokazati gledateljima koliko će im faliti na malim ekranima.

Stanari su se odmah primili posla i počeli učiti pjesme. Alen i Rina kao Jay Z i Beyonce uvježbali su njihovu pjesmu 'Crazy in love'. Rina je bila sretna odabirom pjesme, a i Macinić se poprilično uživio u ulogu repera. 

Marina i Romano su dobili pjesmu Josipe Lisac i Dina Dvornika - 'Rušila sam mostove od sna'. I dok Splićanin nije imao problema sa svojim dijelom, manekenki je trebalo malo da nauči riječi i 'skine' Josipino pjevanje.

Ines i Fabio kao Sandy i Danny iz poznatog mjuzikla 'Grease' otpjevali su pjesmu 'You're the one that I want' koja im je izvrsno pristajala s obzirom na njihovu BB vezu.

Svi su se trudili kako bi na festivalu bili najbolji u sinkroniziranom pjevanju,a voditelj festivala će biti Kocka!

Njihove pripreme pogledajte u priloženim videima, a kako će ispasti krajnji rezultat i što su stanari za vas pripremili - pogledajte večeras u 22:55 na RTL-u! Zabava je zagarantirana!

 

Viber