Novosti

Novosti

Marina razmišlja o novom skandalu koji će napraviti kada izađe van iz Kuće

Opaki planovi

Marina razmišlja o novom skandalu koji će napraviti kada izađe van iz Kuće

Nakon susreta sa Sašom, Marini je došlo do glave kako stvari stoje izvan BB kuće, ali ona ima plan kako zamesti tragove preljuba!

- Moram napraviti neki skandal kada izađem van da se to zaboravi. Bilo što, samo da se makne tema s toga - kazala je Marina stanarima, pritom misleći na javni prekid sa Sašom zbog svoje veze s Romanom.

Marina kaže kako je u Kući uvijek radila onako kako se u tom trenu osjećala - Ako netko to osuđuje - ok. Imam i ja pravo suditi drugima pa to ne radim. - izjavila je, a prisutni stanari su se složili s njom.

- Ljudi uživaju u tuđim mukama, a svi su puni grijeha - zaključio je Kocka i rekao manekenki da se nema čega sramiti, a Marina se složila - Ljudima je jednostavnije misliti o Marini i Romanu nego o svoji problemima. - 

Možda stanari imaju pravo, ali oni su ti koji su pristali na BB avanturu znajući da se sve snima i da je sve javno, ali sve je to ionako samo dio igre!

Osjeća li se Marina bolje nakon što si je priznala neke stvari i podijelila ih sa stanarima - pogledajte večeras u 22:55 na RTL-u!

 

Viber