Novosti

Novosti

'Jesi razmišljala gdje ćeš ići kada izađeš van iz Kuće?'

Obračun Saše s Marinom:

'Jesi razmišljala gdje ćeš ići kada izađeš van iz Kuće?'

Počelo je i suđenje Marini koja je optužena u dvije točke - za tračanje i za preljub. I dok je optužba za tračanje prošla 'bezbolno', ona za preljub pogodila je Marinu

Iako se trudila svim silama izbjeći sve odgovore, govoreći kako njezin dečko Saša nije trenutno tu, a ona ne želi pričati o nekome tko nije prisutan i tko se ne može izjasniti, to joj na kraju nije uspjelo. Naime, Big Brother je za svjedoka odlučio pozvati upravo njezinog bivšeg zaručnika Sašu Muheka, a njegov ulazak šokirao je Marinu, ali i sve ostale stanare. 
 
-Kriva jesam, preljubnica sam, vidjelo se sve i nemam tu što puno objašnjavati.
 
Je li iskreno zaljubljena u Romana nije željela odgovoriti jer smatra da će se sve vidjeti kada izađu iz Kuće i vide kako funkcioniraju u vanjskom svijetu. Iako je samouvjereno govorila o svemu tome, sve se poljuljalo kada je u sudnicu ušao Saša. Marina se zaista nije nadala tome pa je ostala zaprepaštena. 
 
-Neugodno je biti u mojoj koži! Kriva je po svim točkama! Spasio sam se s jedne strane jer se nikada nećemo vjenčati, nikada ju nisam tjerao da uđe u Kuću, čak sam joj rekao da ako bilo što krene po zlu da izađe, da su novci najmanje bitni! Novca će uvijek biti, potrošili smo mi pet puta više nego što je tu glavna nagrada -rekao je Saša koji Marini nije htio postaviti niti jedno pitanje, ali kada se Marina krenula pravdati i govoriti da ona to s njim želi riješiti kada izađe iz Kuće u četiri oka, Saša joj je odgovorio:
 
-Reci mi sada, možda vani nećeš imati priliku rješavati. Jesi razmišljala gdje ćeš ići kada izađeš van? 
 
-Imati ću priliku!- usprostavila mu se Marina.
 
-Kako znaš?
 
-Zato što nakon pet godina mi trebaš dati priliku! Želim samo jedan razgovor od pola sata kada izađem, i to je to.
 
Što su sve izrekli bivši zaručnici jedno drugom, pogledajte u priloženom videu!
 
 

Viber