Novosti

Novosti

Nitko se ne želi družiti s Ines i Fabijom

Izopćeni iz BB društva

Nitko se ne želi družiti s Ines i Fabijom

Budući mladenci odvojili su se od ostatka ekipe, ali ne svojom voljom, već voljom ostalih stanara koji imaju sve manje razumijevanja za njih.

Ines i Fabio su primijetili kako ih ostali stanari ignoriraju i ne druže se s njima - Osjećam separaciju, ali zašto? - upitala je Ines svog budućeg supruga - Zato jer su ljudi takvi kakvi jesu. Zavist radi čuda! - odgovorio joj je Fabio. Ines shvaća kako se ne može dobro slagati sa svima u Kući, ali opet nije očekivala da će nastati ovako neugodna situacija. 

S druge strane, Marina i Romano su komentirali kako se Ines pokušava uklopiti u društvo, dok su Rina i Alen opet pokrenuli temu nominacija i svađe između Alena i Fabija u petak. Maciniću je žao što je onako reagirao - Zbog ugođaja u Kući moraš biti malo doziran. Meni ga je žao, ali sam si dirigira tempo. Takav čovjek mi ne treba u životu, balavac jedan. - zaključio je povrijeđeno Alen jer još uvijek pamti Fabijev razlog nominacija, a Rina smatra da će se 'mali' opet pokušati ulizivati stanarima jer mu smeta izolacija. 

Hoće li se mladenci ponovo uklopiti u društvo ili će netrpeljivost rasti - pratite u Big Brother dnevnim emisijama, a večerašnju dozu novosti iz BB kuće pogledajte u 00:50 na RTL-u!

Viber