Novosti

Novosti

Ines, Fabio, Alen, Romano i Marina su nominirani, a Pađen je napustio Kuću!
RTL

Uzbudljiva večer:

Ines, Fabio, Alen, Romano i Marina su nominirani, a Pađen je napustio Kuću!

Završila je predzadnja Big Brother emisija uživo u kojoj je potvrđeno vjenčanje Ines i Fabija, dok su Marina i Romano odbili bračnu ponudu!

00:23 - Marijana je pozdravila publiku i gledatelje te je time završila sedma po redu Big Brother emisija. Kako će teći pripreme za prvo Big Brother vjenčanje i što stanare očekuje u posljednjem tjednu BB avanture - pratite u Big Brother dnevnim emisijama!

00:19 - Marina je direktno nominirana jer je stanarima otkrila njezinu ponudu koja je trebala biti tajna. Marina kaže kako zbog toga ne žali.

00:14 - Konačan odgovor Marine i Romana je - ne! Marina je odlučila da se ne želi udati za novce i da ne želi 50 tisuća kuna koje joj je Big Brother ponudio u slučaju da ne prihvati ponudu. Iako se ROmano htio oženiti i bez novaca, Marinina riječ je bila zadnja.

00:12 - Marina je priznala da ljubavna priča između nje i Romana nije završila. Slijedi prilog o njihovoj BB 'vezi' i bračnoj ponudi - koji je njihov konačan odgovor?

00:08 - Big Brother javlja tko je nominiran - Ines, Fabio, Alen i Romano!

00:00 - Marijana će uskoro saznati rezultate nominacija i javno ih objaviti - svakako ostanite uz RTL!

23:59 - Ines nominira Romana jer je glasan i Alena. Big Brother joj je čestitao na zarukama.

23:57 - Alen nominira Fabija jer je arogantan i bahat te mu se obratio - Odvratan si u ponašanju - Drugi stanar je Ines jer nemaju isti pogled na život. Pritom je Fabio krenuo braniti Ines, a Rina ga je ušutkala.

23:57 - Kocka nominira Ines jer je s njom najmanje u kontaktu i Alena jer je dva tjedna manje u Kući od ostalih.

23:56 - Marina nominira Fabija i Ines jer im ne treba glavna nagrada s obziromna to da će dobiti novce od vjenčanja.

23:55 - Romano nominira Fabija jer 'nisu nešto dobri'.

23:53 - Fabio nominira Romana jer se s njim nije dobro povezao u BB kući i Alena jer je sklon priklanjanju jednoj strani.

23:52 - Rina prva nominira i nominira buduće mladence - Fabija i Ines zbog djetinjastog ponašanja.

23:51 - Marijana se javlja razočaranim stanarima i objašnjava kako ih večeras čekaju prve javne nominacije!

23:49 - Big Brother se obraća Ines i javlja kako su stanari otkrili njezinu tajnu misiju - naučiti kuhati. Big Brother je zbog toga odlučio kazniti sve stanare s 5 tisuća kuna koje oduzima od ukupne novčane nagrade.

23:39 - Jurica je izvukao 'otrovnu strelicu' za Rinu i Marinu - moraju biti djeveruše na vjenčanju Ines i Fabija te ugađati mladoj u svakom prohtjevu! 

23:36 - Jurici nije žao što je napustio show jer se sada može posvetiti drugim stvarima koje ga čekaju u stvarnom svijetu izvan Kuće. Sada ga čeka 'otrovna strelica' - mora izvući jedno pismo, a posljednju strelicu uputila je Kristina Ines koja je morala cijeli tjedan kuhati.

23:30 - U Kući mu je bila, kako u šali kaže, 'čista psihijatrija', a sa svim stanarima je bio u dobrim odnosima. Publika ga je favorizirala do nedavno, dok nije odlučio biti šutljiv i buntovan. Prisjećamo se Juričinog boravka u Kući uz njegove riječi - Sve je to bio rock and roll! -

23:28 - Jurica Pađen je došao u studijo, a publika i Marijana su ga dočekali s pjesmom 'što si u kavu stavila'. Misli da su ga iz Kuće izbacile zvijezde - tako su se posložile. Jurica trača Big Brothera i kaže da nije bio jednak prema svima.

23:26 - Neno Pavinčić je u društvu Pađenovog prijatelja Tomislava koji komentira da je Jurica u Kući bio kao i u stvarnom životu, bez previše glume.

23:23 - Jurica napušta Big Brother kuću!

23:20 - Ako Ines ispadne iz Kuće, propada bračna ponuda! Marijana zna ime stanara koji nas večeras napušta.

23:12 - Linije su zatvorene! Uskoro ćemo saznati tko večeras napušta Kuću!

23:09 - Slijedi prilog o BB parovima - Ines i Fabiju te Marini i Romanu i njihovim bračnim ponudama.

23:06 - Fabio čita svoju šifru, a njegova nagrada je - osvojio je imunitet i time mu se poništava dosadašnja nominacija! Sada je ostalo troje nominiranih - Jurica, Ines i Romano!

23:04 - Rina i Fabio su jedini koji su prošli laserski labirint i uspjeli uzeti pismo na kojemu piše šifra koja otvara jedan sef. Rina je prva pročitala šifru, a Marijana je otvorila sef - osvojila je finale Big Brothera!

23:03 - Marijana je upozorila Ines i Fabija kako vjenčanja neće biti ako netko od  njih napusti BB kuću!

22:59 - Marijana se prvi puta večeras obratila stanarima, provjerila kako se osjećaju mladenci i ispitala stanare što misle o vjenčanju.

22:39 - Marijana i Neno  studiju otkrivaju koje će nagrade dobiti stanari koji su prešli laserski labirint te se prisjećamo kako je izgledao njihov tjedni zadatak - otkrivanje šifre. Kroz razne duele, poput paintballa i streličarstva, morali su otkrivati dnevne šifre koje su ih dovele do konačnog rješenja i zadnjeg zadatka u tjednu - laserskog labirinta! Jesu li stanari bili uspješni - vidjet ćemo!

22:35 - Prisjećamo se što je Rina radila prošlog tjedna - zavodila je Big Brothera! Je li moguće da se Rina zaljubila?

22:34 - Fabijev otac Silvijo smatra da novac nije jedini povod njihove odluke, već da tu ima i ljubavi.

22:31 - Neno Pavinčić je u društvu Inesine kume - Kristine Vukas koja kaže da se veseli biti kuma na vjenčanju. Da je njoj bila ponuđena ista ponuda, Kristina priznaje, da je ne bi prihvatila, ali 'neka ljubav pobjedi'.

22:28 - Na pitanje 'hoće li ostati par i nakon BB-a', Silvijo odgovara da je sve moguće i sviđa mu se Ines od prvog dana. Inesina sestra Sandra priznaje da joj je Fabio 'simpa' i jedva čeka vidjeti hoće li doći do pravog braka te priznaje da Inesini roditelji podržavaju svoju kćer, ako je to ono što želi.

22:27 - Fabijev otac kaže da poštuje odluku sina i da mu ne smeta to što ga nisu pozvali na vjenčanje.

22:26 - Silvijo i Sandra komentiraju kako podržavaju brak Ines i Fabija te kažu kako se obitelji već sada slažu.

22:25 -Marijani u studiju su se pridružili Fabijev otac Silvijo i Inesina sestra Sandra.

22:22 - U prilogu smo se podsjetili odgovora naših mladenaca, ali i tračeva stanara. Hoće li Ines ostati Huskić ili će postati Čulinović? Saznat ćemo uskoro!

22:20 - Neno priznaje da je 'za' vjenčanje, kako kaže, oni su mladi i mogu sve. Slijedi prilog o Ines i Fabiju.

22:19 - Suvoditelj Neno Pavinčić u društvu publike je zapjevao 'Nije u šoldima sve' i time naslutio glavni motiv mogućeg BB vjenčanja.

22:18 - U studiju se nalaze dva vjenčana prstena, a Marijana Batinić je pozdravila publiku i gledatelje te najavila - Ljubav nije samo na selu, ljubav je i u Big Brother kući!

Ovdje pratite tijek događaja predzadnje Big Brother emisije uživo!