Novosti

Novosti

Mladenci ne žele svoje roditelje na svadbi!

TRADICIONALNO ILI MODERNO VJENČANJE?

Mladenci ne žele svoje roditelje na svadbi!

Iako je dan vjenčanja jedan od najljepših i najvažnijih dana u životu svakog para, ali istovremeno je i jedan od najstresnijih dana, Ines ima samo nekoliko želja.

Najljepši dan u životu će svaki par pamtiti cijeli život, samo je bitno da se planira na vrijeme. Iako je Ines izjavila da ne voli organizirati tako bitnu stvar te će dobar dio organizacije prepustiti Big Brotheru uz nekoliko želja, dala si je oduška.

- Ne želim nikog iz pravog svijeta da bude na vjenčanju osim matičara i starih stanara što je Fabijeva želja. On također želi da mu najbolji frend bude kum, a ja želim Kristinu za kumu – objasnila je Ines.

Osim popisa gostiju naših mladenaca, Ines si je dala truda, iako je naglasila da se udaje zbog novaca. Tako je zatražila Big Brothera barem 20 vjenčanica kako bi ih mogla isprobati! Fabio je ipak nešto skromniji i zna da želi nositi sivo odijelo, prsluk i kravatu.

Dok su naši mladenci govorili svoje želje shvatili su da žele potpuno drugačije svadbe. Fabio sanja o tradicionalnom vjenčanju, dok Ines to ne želi ni pod koju cijenu. 

Big Brother želi njihove snove o najljepšem danu u životu pretvoriti u stvarnost. Samo planiranje bitnog dana zahtjeva strpljivu pripremu, no potrebno je da se naši mladenci nađu na istom putu. Što oni zamisle, Big Brother će im to ostvariti.

Jesu li se na kraju dogovorili kakvu vrstu vjenčanja žele, pogledajte večeras u 22:55 na RTL-u!

 

Viber