Novosti

Novosti

Kocka poručio Rini: Ti si smeće od žene!

Kocka poručio Rini: Ti si smeće od žene!

Nakon noćnog tulumarenja, Big Brother je odlučio stanare probuditi rano. Mamurluk i neispavanost dali su svoje, pa su trzavice krenule od jutarnjih sati

Nije dugo prošlo da se trzavica pretvori u svađu između Rine i Kocke, koji nisu štedjeli ružne riječi jedno prema drugome.
 
-Ti Rina imaš jedan problem, a to je da svatko iza sebe može oprati svoju šalicu i svoju čašu. Ti to nikada ne radiš - obratio se Kocka Rini, na što mu je ona uzvratila: -Čekaj, pa što mi nemamo perilicu za suđe ovdje? 
 
-Ok, sad si popila čaj, jel problem oprati tu šalicu iza sebe? 
 
-Ma čekaj malo, što ćeš ti mene sada prozivati za pranje šalice? 
 
-Ne, ali samo kažem da ti iza sebe nisi nikada oprala ni običnu šalicu!
 
-Zato što mi se ne pere suđe! Vrlo jednostavno, kratko i jasno! To ne volim raditi, ako nekome smeta, neka ju opere. Meni ne smeta i ne bode me u oko. 
 
Rinina izjava nasmijala je Romana, koji joj je odmah dao podršku. To se nije svidjelo Alenu koji je odmah rekao Romanu kako to nije u redu od njega jer su razgovori ozbiljni, a ne zezancija. 
 
-Ako neće prati, ja ću oprati iza nje! - rekao im je Romano, na što se nadovezala Marina i rekla mu kako ona pere njegovo suđe, jel to znači da će sada i Rinino morati? 
 
Svađa se tu krenula zahuktavati te je Rina rekla: -Što se ja imam kome prilagođavati? 
Tada joj je Kocka dobacio neka izađe van, što je Rinu dodatno izbacilo iz takta. -Ma je li? Izađi ti Kocka van ako ti smeta prljavština! Zašto bi ja izašla? Jer si mi ti to rekao? Ostati ću ovdje i maltretirati vas idućih tjedan dana ako treba sa čašama i tanjurima. Samo tebi smeta! Ti ćeš mi govoriti nešto? 
 
-Ja sam oprao barem dvadeset puta iza tebe - rekao joj je Kocka.
 
-Tko te tražio?
 
-Nitko. Ne volim neuredne ljude!
 
-Ne volim ni ja gnomove, pa tko me pita? 
 
-Tata ti je gnom! - uzvratio joj je vidno iznerviran Kocka.  -Koje smeće od žene!
 
-Ti si smeće od čovjeka! -rekla mu je Rina.
 
Atmosfera je već bila uzavrela, a Jurica je pokušao smiriti strasti. Kako je završila svađa te što se još događalo u Kući, pogledajte večeras u 00:00 na RTL-u.