Novosti

Novosti

Kocka, Kristina, Ines, Rina i Romano su nominirani, a Ivica i Katja su napustili Kuću!
RTL

Što stanare očekuje u sljedećem tjednu?

Kocka, Kristina, Ines, Rina i Romano su nominirani, a Ivica i Katja su napustili Kuću!

Emisija uživo bila je prepuna iznenađenja - u goste je došla Maja Šuput, dvoje stanara je napustilo Kuću, a petero ih je nominirano. Stanari nisu prošli oba tjedna zadatka, a što ih očekuje - samo Big Brother zna!

Novosti iz BB kuće ne propustite pogledati sutra u dnevnoj emisiji Big Brothera!

00:07 - Marijana je pozdravila stanare koji nisu sretni što nisu prošli drugi tjedni zadatak. No, stanari sada nisu sigurni jesu li u rajskom ili paklenom tjednu, a što je Big Brother pripremio za svoje stanare - tek ćemo saznati! 

00:05 - Big Brother je obavijestio stanare da su uspješno izvršili zadatak 'Kocka'. Drugi zadatak je bio odveslati 800 kilometara, a odveslali su 360 kilometara i nisu prošli zadatak. No, time su zaradili 36 300 kuna za udrugu RTL pomaže djeci koje će Big Brother skinuti s njihovog ukupnog budžeta.

23:56 - Uskoro ćemo saznati jesu li stanari prošli tjedne zadatke i da li ih očekuje raj ili pakao u sljedećem tjednu.

23:46 - Marijana iz studija javlja stanarima tko je nominiran. Kocka, Kristina, Ines, Rina i Romano!

23:45 - Nominacije su završene! Tko će biti nominiran? Marijana ima rezultate!

23:43 - Alen nominira Romana jer je ljubomoran na svakog dečka koji priča s Marinom i uvijek mu sve popije. Druga osoba je Ines - s njom se nije nimalo povezao.

23:42 - Nominacije se nastavljaju, u ispovjedaonici sjedi Romano koji nominira Rinu i Kristinu. 

23:34 - Marina nominira Kristinu jer nikada još nije bila nominirana, a druga osoba je Kocka jer se s njim najviše druži.

23:33 - Slijedeća u ispovjedaonici je Kristina koja nominira Rinu i Romana jer ne sudjeluju u kućanskim poslovima, a Romana još zbog incidenta s Marinom.

23:32 - Pađen nominira Rinu jer stalno 'gunđa', a druga osoba je Kristina jer ga je probudila iz dobrog sna - sanjao je da ide na turneju sa 'Stonsima'.

23:31 - Ines nominira Rinu jer najviše zanovijeta i Romana jer 'ništa ne radi po kući'.

23:30 - Fabio nominira Romana zato jer se loše ponaša prema Marini, a Rinu zato jer je sebična i zajedljiva.

23:29 - Kocka nominira Rinu jer je lijena u obavljanju kućanskih poslova i Ines iz istog razloga kao i Rinu.

23:27 - Rina je prva na redu za nominacije te nominira Fabija i Kocku. Fabija zato jer s njim najmanje komunicira, a Kocku zato jer ju je naveo na krivi zaključak - da je Lenka njegova prijateljica, a nije.

23:24 - Slijede nominacije! Marijana se javlja stanarima koji su tužni jer ih je Katja napustila, ali moraju nominirati. Stanar kojeg ne mogu nominirati je Jurica koji je zaradio imunitet zbog dobro obavljenog zadatka.

23:16 - Vrijeme je da i Katja odabere 'otrovnu strelicu' - Rina mora čistiti Kuću cijeli sljedeći tjedan! Hoće li se to Rini svidjeti - vidjet ćemo kada sazna vijest!

23:11 - Katja kaže da Marinin, sada već bivši, zaručnik nema razloga za brigu jer da između manekenke i nogometaša u BB kući nema ničeg osim prijateljstva, iako se ponekad ne čini tako. Katja će osobno nazvati Sašu i reći mu to jer se poznaju od prije. 

23:06 - U studio je došla Katja te se zagrlila Marijanu. Katja priznaje da joj je žao što je ispala jer joj je bilo jako lijepo u BB kući. U Kući joj se najviše zamjerio Romano jer se, kako kaže, u svom pijanstvu ružno ponio prema Marini.

23:03 - Neno je u društvu Pađenove žene - Ane! Ana je bila odlična u svojem tajnom zadatku u Kući, jednako kao i njezin suprug. Kaže da se ona i Jurica jako dugo znaju i da je to sve bila igra, iako se pribojavala da se neće uspjeti suzdržati od smijeha ako mu se previše približi. No, zadatak je uspješno odrađen.

23:02 - Katja je sa skupljenih 28 % morala napustiti BB kuću.

22:59 - Marina ili Katja napuštaju Big Brother! Druga osoba koja napušta show je Riječanka Katja! Stanari su razočarani, pozdravljaju se s Katjom, a ona odlazi iz Kuće zauvijek. 

22:57 - Marijana se opet javlja stanarima u Kuću, Alen kaže kako slijedi drugi šok i imao je pravo, još jedan stanar napušta Kuću! Jurica je zaradio imunitet jer je dobro odradio tajni zadatak da ne poznaje svoju suprugu kada je ušla u BB kuću.

22:54 - Nakon što smo vidjeli prilog o 'ljubavnim vezama' iz BB kuće, Maja je priznala da se dugo nije zaljubila jer puno putuje. Neni Pavinčiću se u publici pridružio i Marko Grubnić, točnije, njegova slika, ali ne i prilika.

22:51 - Publika u studiju, kao i voditelji Marijana i Neno, oduševljeni su Majinom izvedbom. 

22:47 - Maja Šuput uspijela je navesti muškarce da se obuku u štikle! U studiju je u crvenom kostimu, uz pratnju svojih plesača, izvela svoju novu pjesmu 'Ne lomi mi srce' na koju su stanari morali napraviti koreografiju.

22:34 - U studio je došla Maja Šuput! Maja je priznala Marijani da još nema svog favorita u BB kući te kaže da se nikada ne bi mogla zamisliti u Big Brotheru. Kaže da stanarima moramo sve oprostiti jer su u Kući posebni uvjeti i moguće je da se unutar Big Brothera zbližiš s nekim s kime inače ne bi. Najzgodniji stanari su joj Fabio, Branimir i Neno Pavinčić!

22:31 - Prisjetili smo se kakav je stanarima bio ovaj tjedan. Nakon paklenog tjedna, stanare je dočekao rajski tjedan, ali prije su trebali proći kroz 'čistilište'.

22:28 - Kuću je napustio Ivica, ali još jedan stanar večeras napušta Big Brother!

22:20 - Otrovna strelica pogodila je Juricu koji mora svirati pjesmu 'Što si u kavu stavila' kad čuje Rinu kako govori engleski. Što mislite, hoće li Pađena zaboljeti grlo od pjevanja?

22:18 - U prilogu o Ivici mogli smo vidjeti njegove najbolje trenutke u Kući, ali i prisnost s Tamarom. Trušček ne želi previše komentirati svoj odnos s Tamarom jer, kako kaže, ništa nije ni bilo. Marijana mu je ponudila 'otrovne strelice' a na njemu je da izabere jednu kovertu.

22:12 - Marijani u studiju se pridružio MMA borac - Ivica Trušček! Marijana je u šali prokomentirala da je vrlo šutljiv, isto kao i u Kući. Na Ivici se nije vidjelo da je iznenađen ili tužan zbog izlaska. 

22:09 - Ivica je dobio 29 % glasova za izlazak iz Big Brothera. Neno Pavinčić je s Kristininom sestrom u studiju koja kaže da se Kristina drži distancirano u Kući, iako je inače veoma vesela osoba koja stalno pjeva i pleše. U studiju s Nenom je i njezina prijateljica koja je prokomentirala Marinin ispad prema Kristini kada ju je nazvala 'blitvarkom' i smatra da su to samo ženske razmirice koje brzo prođu.

22:08 - Ivica napušta Kuću! BB avantura za njega je završena, pozdravlja se sa stanarima i odlazi iz Kuće.

22:06 - Linije za glasovanje su završene! Marijana se javlja stanarima u BB kuću. Stanari su je dočekali raspoloženi i s osmijehom, ali ona im donosi loše vijesti - rezultate nominacija!

22:04 - Prilog o preostalim nominiranim stanarima - Kocki, Ivici i Fabiju.

22:03 - Pogledali smo prilog o troje nominiranih stanara - Katja, Jurica i Ines. Ostalo je još jako malo vremena za glasovanje!

21:59 - Marijana Batinić je pozdravila gledatelje i publiku u studiju, a Neno Pavinčić sjedi među publikom i pozdravlja sve prisutne. Netko od stanara danas napušta Kuću, a tko će to biti - saznat ćemo uskoro! 

Ovdje pratite tijek događaja!