Novosti

Novosti

Marina je prava 'drama queen'
RTL

Marina je prava 'drama queen'

Osim po igricama toplo-hladno prema Romanu, Marina je već dobro poznata i po svojim dramama i suzama

Budući da još uvijek nije odlučila što osjeća prema Romanu, a i strahuje kako se njezin odnos prikazuje na televiziji te što sve njezin zaručnik misli i čeka li je uopće, Marina se pretvorila u pravu 'drama queen'. 
 
Razdvojenost od zaručnika Saše, navodno joj teško pada, pa se često kroz suze zapita: -Što ako je moj dečko sve krivo shvatio? Što ako ja izađem van, a njega nema?
 
Nažalost, Marina nije niti svjesna koliko joj je intuicija jaka, i da to što osjeća da nešto nije u redu s njezinom vezom van Kuće je istina i to velika. Naime, njezin zaručnik Saša odlučio ju je ostaviti i to putem malih ekrana. Ekskluzivno za BB magazin potvrdio je kako je među njima gotovo, te kako je više nema namjeru čekati.
 
Kako će reagirati na prekid saznat ćemo tek kada Marina napusti Kuću, a do tada možemo 'uživati' i u ostalim njezinim dramama. Jedna od tih bila je i svađa zbog nedostatka nikotina. Nakon što je Big Brother odlučio stanarima dati novu zalihu cigareta, Marina je podijelila svima po dvije kutije, osim Kristini, kojoj je dala tek jednu. Između djevojaka je odmah došlo do trzavica, a Marina joj, barem iza leđa, nije ostala dužna. -Raspravit ću ja to s malom. Mala je jazavica teška, blitvarka glupa - nije štedila Marina Kristinu. 
 
U drami je mankenka bila i kada im je u Kući kao gost boravio Vuco. -Perem masno suđe od one janjetine u hladnoj vodi - fuj! - krenula je dramiti Marina i jadati se Katji. No, to nije bio jedini problem oko Vuce. - Ne sviđa mi se 'vođa', ne sviđa mi se zadatak, ne sviđa mi se ništa! - priznala je Big Brotheru te nastavila - Ovo mi je sve seljačko i preglasno! Ljudi su se previše 'ufurali' i 'vođa' se uživio!
 
Lijepa plavuša tada se pojadala i Romanu koji ju je pokušao utješiti, ali ona se nije dala. 
 - Hoću ići doma! Stvarno želim ići kući, ne mogu više. Meni ovo ne treba u životu, da posijedim s 27 godina - zaključila je.
 
Hoće li večeras Marina napustiti Kuću ili će se njezine drame nastaviti, ne propustite pogledati večeras u 22:00 sata u live emisiji!