Novosti

Novosti

Violeta je napustila Kuću, a nominirano je šestero stanara: Jurica, Ivica, Fabio, Marina, Kocka i Katja!
RTL

Stanari napokon ulaze u 'raj'

Violeta je napustila Kuću, a nominirano je šestero stanara: Jurica, Ivica, Fabio, Marina, Kocka i Katja!

Violeta je napustila show, a šestero stanara je nominirano! No, stanari i dalje imaju razlog za slavlje - prošli su tjedni zadatak i time zaslužili ulazak u rajski tjedan!

00:03 - Je li 'duhovni vođa' Vuco ponovo zavladao BB kućom, što stanari moraju raditi u 'čistilištu' i kakav ih novi tjedni zadatak očekuje - saznajte već sutra u 22:15 na RTL-u!

00:02 - Big Brother je stanarima najavio kako prije ulaska u raj, moraju provesti jedan dan u 'čistilištu'. O čemu se točno radi, provjerite sutra u dnevnoj emisiji Big Brothera!

00:00 - Big Brother se obratio stanarima i obavijestio ih da su zbog kršenja pravila do sada ukupno izgubili 65 tisuća kuna, ali su zato prošli tjedni zadatak i zaslužili rajski tjedan!

23:59 - Marijana se javlja stanarima, ispituje nominirane kako se osjećaju. Kocka, Fabio i Jurica su smireni, nisu ih previše pogodile nominacije zato jer netko mora biti nominiran.

23:55 - Kocka i Katja posljednji su nominirani stanari večeras. Ukupno šest stanara je nominirano!

23:54 - Marina je nominirana već treći put za redom!

23:53 - Treći nominirani stanar je - Fabio! 

23:52 - Jurica je prvi nominirani stanar, a pridružio mu se i Ivica koji je sretan zbog nominacija jer mu nedostaju njegova djeca.

23:51 - Ivica se nada da je on nominiran.

23:50 - Marijana ima rezultate nominacija! Stanari s nestrpljenjem čekaju da prozove nominirane.

23:49 - Fabio nominira Ivicu i Marinu. Smatra da Ivica ne pripada u BB kuću, a Marina ima prevelikih problema sa svojim egom i zato je nominira.

23:47 - U ispovjedaonici je Ivica koji mora odabrati dvije najslabije karike u BB kući. Odlučio je nominirati Fabia i Juricu - obojca su mu super, ali nekoga mora nominirati.

23:39 - Marina nominira zato jer želi ići kući, a od Kocke je boli glava pa ga zbog toga nominira.

23:37 - Jurica smatra da Ivici nedostaju djeca i zato ga nominira, a druga osoba je Katja jer smatra da želi napraviti novu tetovažu!

23:36 - Kristina nominira Ivicu jer 'fušava' zadatke i Juricu jer zna da se neće ljutiti na nju zbog nominacija.

23:35 - Ivica i Marina bi, po Kockinom mišljenju, trebali napustiti Kuću. Smatra da Ivica nije za ovaj show.

23:33 - Katja u ispovjedaonici nominira Kocku - postao joj je antipatičan. Drugi stanar je Ivica - nezainteresiran je za život u Kući i ne pazi na mikrofon.

23:32 - Neno Pavinčić je u društvu Katjinog prijatelja koji misli da će Katja nominirati Pađena i Ivicu. Smatra da u Kući nije pokazala svoj pravi potencijal.

23:30 - U ispovjedaonicu je ušla Ines koja opet nominira Ivicu zato jer je pasivan, drugi stanar je Katja zato jer je ovaj tjedan bila lošijeg raspoloženja. 

23:28 - Alen nominira Ivicu i Kocku. Ivicu jer najmanje sudjeluje u zadacima, a Kocku zato jer se s njim u Kući najmanje druži.

23:27 - Rina nominira Ivicu, zato jer jako želi izaći iz Kuće, a drugi stanar je Fabio.

23:26 - Krenule su nominacije! Prvi na redu je Romano koji nominira Ivicu i Katju.

23:24 - Marijana se ponovo obraća stanarima, posebno Romanu. Vuco mu je ostavio nešto u nasljeđe - imunitet od nominacija!

23:16 - Violeta izvukla otrovnu strelicu - Fabio mora zavesti Marinu u nadolazećem tjednu!

23:13 - Tamara je bila stanarka koja je Violeti najviše smetala u Kući, a iz Big Brothera joj neće ništa nedostajati, možda samo ljudi, priznala je.

23:10 - Violeta se pridružila Marijani u studiju sa suzama u očima. "Malo mi je teško, ekipa je super" - priznala je Violeta te je došao red na pregled njezina boravka u BB kući.

23:09 - Neno u publici razgovara sa sestrom Ines Huskić koja joj pruža veliku podršku u Big Brotheru.

23:08 - Violeta je dobila 50 % glasova za izbacivanje iz Kuće!

23:05 - Kuću napušta Violeta! Pozdravlja se sa stanarima i odlazi iz Kuće.

23:04 - Marijana se obratila stanarima, ima rezultate nominacija! 

23:03 - Tko je glasovao, glasovao je! Marijana najavila - "Linije su zatvorene!" 

22:58 - 'Duhovni vođa' javio se svojim sljedbenicima uživo iz studija i poručio im - "Dolazim vam opet! Moram vas još jednom vidjeti!"

22:56 - Vuco u odori 'duhovnog vođe' u bijeloj haljini sjeo za spravu i krenuo veslati! "Ovo nije loše, čovječe! Ako je humanitarno, brate, ubrzat ću!" - rekao je Vuco veslajući.

22:54 - Mario traži dobrovoljca koji će pokazati kako stanari moraju veslati. Dobrovoljac je Neno Pavinčić! U kombinezonu se prošetao kroz studijo i počeo veslati! 

22:52 - Stanari će u novom tjednu dobiti zadatak da veslaju. Svaki pređeni kilometar će se računati i dati u humanitarne svrhe udruge 'RTL pomaže djeci'

22:45 - Veslač Mario Vekić pridružio se Marijani i Vuci te poručio - "U zdravom tijelu je zdrav duh!" - večeras se u studiju sprema pravi trening! Ostanite u toku!

22:44 - Voditeljica najavila humanitarnu akciju veslanja za udrugu 'RTL pomaže djeci'

22:39 - Vuco u studiju priznao kako mu je u Kući bilo toliko dobro da se želi vratiti! Marijana je upitala publiku žele li da se Vuco vrati, a publika je to potvrdila velikim pljeskom. Vraća li se Vuco u Kuću?!

22:36 - Marijana najavila pregled vladavine 'duhovnog vođe' - stanari su morali smisliti pozdrav za Vasilija Mitua, morali su naslikati svoje viđenje 'vođe' i mnoge druge zadatke.

22:34 - Vuco priznaje kako je oduševljen stanarima, komentira kako su bili odlični podanici i ima samo riječi hvale - od kulinarstva, pjevanja, plesa do zabave, sve je bilo i više nego dobro.

22:31 - "U ovoj našoj zemlji treba vratiti smijeha i duhovitosti!" - prokomentirao je Vuco svoju ulogu u Big Brotheru - "Trebalo je sve to balansirati, osjetiti te ljude. Nije lako vladati! A teško mi je bilo danas kad sam naglo razvlašćen!"

22:28 - Pregled Vucinog boravka u BB kući. Stanari su bili u ekstazi kada su u 'torti' ugledali pjevača s janjetinom na ražnju! Pjesme, zabave i smjeha nije nedostajalo, a Vuco smatra da su ga stanari jako dobro i lijepo prihvatili.

22:26 - Vuco u Kući nije trebao glumiti 'duhovnog vođu' on se u potpunosti uživio u svoju ulogu i počeo ju je živjeti. Vasilij Mitu je zavladao Vucinim tijelom i umom. 

22:25 - 'Duhovni vođa' - Siniša Vuco stigao u studio! Marijana i publika dočekali su ga uz njegovu pjesmu 'Rajske kočije'. 

22:16 - Uskoro iz Kuće izlazi legendarni Vuco! 

22:14 - U studiju se, uz Marijanu, pojavilo i jedno rasplesano pile! Naši stanari imali su rasplesani tjedni zadatak, a jesu li ga uspjeli ispuniti dovoljno dobro da zasluže rajski tjedan - tek ćemo vidjeti.

22:10 - Koliko dobrote i pozitive je anđeo Alen uspio proširiti po BB kući - pogledali smo u tjednom pregledu njegovih dobrih djela.

22:07 - Rinina 'vražja' misija napokon otkrivena! Sada je nekima jasnije Rinino ponašanje u prošlom tjednu.

22:05 - Vuco prepričava kako mu je bilo u BB kući. Vuco kaže kako ima samo superlavite za njegov boravak u Kući.

22:03 - prvo javljanje uživo u Big Brother kuću. Marijana otkriva tko je anđeo, a tko vrag! Rina i Alen večeras dobivaju imunitet za nominacije i ne mogu biti nominirani!

22:02 - Marijana je najavila prilog tko se najviše svađao u proteklom tjednu.

22:00 - Voditeljica Marijana Batinić i suvoditelj Neno Pavinčić pozdravili su publiku i gledatelje

Ovdje pratite tijek događanja!