Novosti

Novosti

Fabio o Rini: Loša je i pokvarena osoba! Ne mogu je očima vidjeti!

Fabio ne podnosi novu stanarku

Fabio o Rini: Loša je i pokvarena osoba! Ne mogu je očima vidjeti!

Dugokosa plavuša mladom se Riječaninu nimalo ne sviđa i to uopće ne skriva.

Nakon što su se svi stanari morali naglo probuditi i započeti ples u sklopu tjednog zadatka, Fabija čak ni ples nije razveselio pa ga je Big Brother pozvao u ispovjedaonicu. Vidno iznerviran Fabio prokomentirao je kako je Rina najmanje zainteresirana za izvršavanje tjednog zadatka i kako mu to jako smeta.

"Razmišlja kao se nju gleda na kamerama, njoj nije bitno hoće li plesati ili neće. Alen joj je barem osam puta ponovio  'pleši Rina', ali ona se smiješka i radi po svom." - krenuo je Fabio s tračanjem Rine pa nastavio - "Jednostavno je loša osoba, pokvarena je i nije joj bitan kolektiv, bitna je samo ona. Sebična je!".

Fabio nije nimalo štedio novu stanarku, štoviše, nema ni jednu lijepu riječ o njoj. Kada ga je Big Brother upitao kakav je njegov odnos s Rinom, kratko i jasno je odgovorio - "Nikakav! Ne mogu je očima vidjeti!".

Je li Rina zaista tako loša osoba kao što Fabio to tvrdi ili je plavokosa 'vražica' uspjela u svojoj misiji i uvela nemir među stanare - saznajte večeras u 22:45 na RTL-u!