Novosti

Novosti

Fabio poručio Ines: 'Samo zabij glavu duboko'

Vodene igrice

Fabio poručio Ines: 'Samo zabij glavu duboko'

U ispovjedaonicu je pozvana Violeta kako bi joj Big Brother dao novi dnevni zadatak

"Stanari, Big Brother je za vas pripremio jedan osvježavajući zadatak. Podijelite se u dva tima. Prvi tim predvodi Ivica, a drugi Violeta. U dvorištu se nalazi poligon podijeljen u dva dijela, a na kraju poligona su dva korita sa jabukama, po jedno za svaki tim. Koristeći samo usta, morate prenijeti jabuke od korita do bijelih kutija koje se nalaze na startnoj poziciji. Nema pomaganja s rukama", čitala je Violeta u dnevnom boravku svojim sustanarima, koji nisu dočekali ovaj zadatak s prevelikim oduševljenjem.
 
Na kraju im je pojasnila i nagradu za pobjednički tim - do kraja dana ne moraju sudjelovati u tjednom zadatku te će dobiti jabuke iz svoje kutije. Stanari su otišli u dvorište i pripremili se za početak igre. Big Brother je sirenom označio start, a Fabio i Romano su počeli trčati, svaki za svoj tim. Fabio je uspio iz prve, dok se Romano 'borio' da zubima uhvati jabuku. I dok se on tek vraćao natrag, Katja je već bila kod korita, a ubrzo joj se pridružio i Ivica. Slijedeća je bila Kristina za Ivičin tim te Ines za Violetin.
 
Stanari su cijelo vrijeme bodrili svoje igrače, a Fabio je vikao Ines: "Samo zabij glavu duboko!" Čini se kako je ona doslovce to shvatila, jer kada je podigla glavu s jabukom u ustima, sa kose i lica cijedila joj se voda. Alen i Kocka bili su idući, a potom i Jurica.
 
Kako je prošao dnevni zadatak te koji je tim pobijedio, ne propustite pogledati u dnevnoj emisiji!