Novosti

Novosti

Katja bez dlake na jeziku rekla Romanu što ga ide

Katja bez dlake na jeziku rekla Romanu što ga ide

U novoj igri sučeljavanja na red su došli Katja i Romano

Govor je prvo počeo Romano koji je rekao da mu kod Katje ne smeta ništa. "Jedino me malo pogodilo kada je rekla da mi je uzela pive i da će ona popiti, a otkad je došla u kuću nije popila jednu pivu. Inače joj nemam što zamjeriti, Katja nema mana", rekao je simpatični Splićanin.

Katja ga s druge strane nije štedjela, što se sudeći po pogledu, nije svidjelo Marini. "Ja sam pive sakrila isključivo jer si jučer zaista pretjerao s njima. Problem je što zaspeš, maltretiraš druge i zbog toga smo trebali biti kažnjeni. Tebi je to ok?", pitala ga je Katja, a on joj je odgovorio: "To je, kriv sam, zaspao sam. Ubio me alkohol. Počeo sam rano piti. Ali da ćemo sada jedno drugom brojiti pive ili koliko je pojeo..."

Kada je riječ po čemu cijeni neku osobu, Katja mu je rekla: "Imao si donekle uspješnu karijeru i sam si je upropastio. To mi je dosta bitno kod ljudi. Iskreno, ne znam znaš li oprati čašu, promijeniti posteljinu, oprati wc ili se sam ponuditi za napraviti sve to. Ja znam da ćeš ti kad ti netko od nas kaže da nešto napraviš to i napraviti, ali nećeš se sam toga sjetiti. Isto jučer, zamolila sam te da izađeš iz sobe jer si uletio i napravio kaos. Nas je tu puno i trebaš imati osjećaj za druge ljude", zaključila je Katja.

Kako je Romano primio njezinu kritiku pogledajte večeras od 22.45 sati.