Novosti

Novosti

Tamara je izašla, četvero ih je nominirano, a vražica i anđeo su u Kući
RTL

Pakleni tjedan se nastavlja

Tamara je izašla, četvero ih je nominirano, a vražica i anđeo su u Kući

Stanari će večeras prenoćiti u dvorištu u logoru koji moraju tek izgraditi, dok će Jurica provesti noć u BB kući s Alenom u ulozi anđela i Rinom u ulozi vraga.

23:54 - Novi stanari, Alen i Rina, ulaze u BB kuću gdje se upoznaju sa Juricom koji je u šoku. Kako će se stanari snaći na logorovanju, hoće li se novi stanari snaći u BB kući i što će se događati dalje, ne propustite pogledati već sutra u 22:30 na RTL-u!

23:50 - Fabio čita novi tjedni zadatak. Stanari moraju izgraditi logor u kojem će večeras, ali i ostatak tjedna, boraviti. Sanitarni čvor nalazi im se vani, a ako žele topli obrok - morat će zapaliti logorsku vatru. Pakleni tjedan za stanare se nastavlja!

23:48 - Big Brother se ponovo obraća stanarima i upućuje ih da uzmu svoje jakne i otiđu u dvorište Kuće. Svi osim Jurice izašli su u dvorište, a vrata Kuće su se zatvorila. Stanare je u dvorištu dočekalo pravo iznenađenje - logorovanje!

23:46 - Big Brother se obratio stanarima i obavijestio ih je da nisu prošli svoj drugi tjedni zadatak, čuvanje vatre, te da se zbog toga pakleni tjedan u BB kući nastavlja. 

23:40 - Nominirani stanari su: Katja, Ines, Violeta i Ivica.

23:38 - Marijana ima rezultate večerašnjih nominacija i javlja se stanarima u BB kuću. 

23:36 - Posljednja stanarka večeras nominira, a to je Ines. Nominira Ivicu jer najmanje sudjeluje u zadacima i mamu Violetu jer se previše brine, baš kao i svaka mama, a Ines to u BB kući ne treba.

23:28 - Big Brother pozvao je Kocku koji nominira Ivicu i Katju. Ivicu nominira jer smatra da je promašio show i da se nije snašao u BB kući, a Katju zato jer stalno prigovara.

23:27 - Fabio je odabrao Marinu i Violetu. Marinu zato jer se premalo uključuje u zadatke, a Violetu zato jer "u sve gura nos".

23:26 - Katja nominira Violetu jer "zabada nos u sve", a drugi je Ivica jer trese mrvice od kruha na pod, lijen je i ne sudjeluje u zadacima.

23:24 - Jurica, sa sunčanim naočalama u ispovjedaonici, nominira Violetu i Ines. Violeta mu karakterno ne odgovara, a za Ines smatra da se loše osjeća u Kući i da to loše utječe na psihu svih stanara.

23:23 - Marina je nominirala Ivicu i Violetu jer s njima najmanje komunicira.

23:21 - U ispovjedaonicu ulazi Romano koji nominira Katju i Violetu. Katju zato jer: "Šta ja znan, najmanje pričan s njon", a Violetu jer se svađala tijekom vikenda.

23:20 - Violeta nominira Ivicu zbog njegovih problema s mikrofonom i zato jer se odvaja od ostalih stanara. Druga osoba koju nominira je Romano jer ne sudjeluje u kućanskim poslovima. 

23:19 - Ivica nominira Kocku - jer mu broji zalogaje i Ines - jer s njom najmanje priča.

23:16 - Počele su nominacije! Kristina je prva koja nominira, a ovaj tjedan nominira Ivicu i Violetu. 

23:14 - Alen i Rina, kao anđeo i vrag, pridružili su se Marijani u studiju. Alen će u Kući imati ulogu anđela, dok će Rina biti vražica koja će trebati pokvariti stanare. 

23:05 - Škorpionka Tamara dobila priliku da se osveti stanarima. Izvukla je zadatak da jedan stanar prati drugog 'u stopu' i odlučila je da to budu Fabio i Violeta.

23:03 - Marijana ispituje Tamaru o odnosu s Violetom, a Tamara je izjavila kako imaju različite principe u životu i da je to razlog njihovih razmirica. Iz Kuće će joj najviše nedostajati - Kocka.

22:58 - Tamara se pridružila Marijani u studiju. Priznaje kako se nadala da će izaći iz Kuće jer se želi prijaviti na državno natjecanje bodybuildinga za tri tjedna. Smatra da ona ima neki svoj poseban stil koji nekima odgovara, a nekima ne - sredine nema. I tako je bilo i u BB kući. 

22:56 - Neno Pavinčić javlja se iz studija s Violetinim suprugom - Milivojem Terčekom koji kaže kako se nadao da će Violeta ostati još tjedan dana u Kući kako bi se mogao još malo odmoriti. 

22: 53 - Tamara ponovo napušta Big Brother kuću!

22:49 - Marijana izvještava da su linije za glasovanje završene! Javlja se stanarima u Kući i proziva sve nominirane.

22:40 - Kamber tvrdi da su svi u Kuću ušli radi samo promocije.

22:38 - O svom boravku u Kući kaže da je jako zadovoljan, a priznao je i da je izašao jer mu je bilo previše tračanja. Ipak, okidač za izlazak je bilo to što se posvađao s Tamarom. 

22:36 - Marijana je pozdravila svog prijatelja Žigu, a gost u studiju je Branimir Kamber koji je svojevoljno napustio kuću. Iskoristio je priliku reći da je Tamara fenomenalna cura za show, te da je inteligentna.

22:31 - Big Brother se obratio stanarima! Jedini tko je mogao osigurati prolazak stanara u prvom tjednom zadatku je Fabio koji je uspio u svojoj tajnoj misiji te su tako stanari uspješno prošli zadatak Fear Factor. 

22:29 - Stanarima je prikazan video u kojem se vidi da je Fabio imao tajni zadatak da ih uvjeri da se panično boji žaba!

22:25 - Fabio je u Ispovjedaonici gdje razgovara o odglumljenom strahu od žaba. Stanari gledaju njegov razgovor s BB-om. Fabio kaže da mu je žao što je on svoj strah morao glumiti dok su ostali stanari doista to proživljavali. Smatra da mu stanari neće zamjeriti što ih je lažno uvjerio u svoj strah.

22:22 - Big Brother je prikazao video u kojem je Fabio morao odglumiti da ima paničan strah od žaba!

22:21 - Saša kaže da je svjestan da odnos Romana i Marine jest možda malo intimniji nego ostalih stanara, ali da joj vjeruje sve dok ga ne razočara.

22: 19 - Saša kaže da ne sumnja u svoju zaručnicu te tvrdi da je svjestan kako odnos u kući nije kao odnosi izvan kuće

22:09 - Marinin dečko Saša je gost u studiju. Kaže da je upravo on inzistirao da se prijavi na Big Brother. Smatra da je to za njezinu manekensku karijeru dobra odskočna daska.

22:04 - Jurica je pozdravio svoju djecu, a Marijana im je dala naslutiti da će se Branimir možda vratiti! 

22:03 - Marijana se obratila stanarima, između ostalog prvo Romanu koji je u Kući postao popularan zbog svog prepoznatljivog smijeha!

21: 59 - Drugi tjedan u kući stanarima je obilježio tjedni zadatak Fear Factor. 

21:58 - Rina i Alen su se prisjetili kako je izgledao njihov boravak u Kući BB-a.

21:57 - Već na samom početku Marijana je pozdravila nove stanare Rinu Dehni i Alena Macinića. 

Ovdje pratite tijek događanja!