Novosti

Novosti

Žigine životne mudrosti: Što smo sve mogli naučiti od najpoznatijeg framera u državi?

Uzmite bilježnicu i zapisujte

Žigine životne mudrosti: Što smo sve mogli naučiti od najpoznatijeg framera u državi?

Što je 'mrkanje', kako žena treba izgledati i što s time ima kiseli kupus - Žigo zna!

Goran Žigo za mnoge je jednostavno - legenda! Od kad je ušao u BB kuću, dobro raspoloženje je poraslo, unatoč njegovom hrkanju! Razlog tome su njegove farmerske priče koje stanare nasmijavaju do suza.

Ovog puta Žigo je odlučio naučiti stanare novu riječ - mrkanje! Profesor Žigo je najprije ispitao svoje učenike znaju li što je 'mrkanje'. S obzirom da nitko nije točno odgovorio, farmer im je lijepo objasnio - "Zašto se sole ovce? Da bolje ovan skače! E, mrču se! Ne bi se janjad rodila da ja ne solin, e to je mrkanje!".

No, Mudri Brk ovdje nije stao te je muški dio stanara naučio kako, po njegovom mišljenju, treba izgledati prava žena. "Ne valja ako ti nemaš za mašit, ako se ti nemaš za šta mašit, onda goni to s vragon!" - rekao je Žigo osvrnuvši se na Marinu - "Ja Marini kažen da joj fali mesa!".

Žigo je nastavio sa svojim mudrostima i izgleda ga je loše vrijeme potaknulo da objasni stanarima kako je najbolje ugrijati se zimi. Ako je po Žiginom, treba svinjeće nogice ubaciti u kiseli kupus. 

- Zima čini šššš, snig vije, a unutra šapti u branzinu. A doli u konobi bukara vina od dvi ipo litre. Đava će ti bit ladno, možeš u kratkin rukavin kad se toga našišaš - ispričao je Žigo, a Kocka i Romano su ga sa zanimanjem poslušali.

Žigine mudrolije jednostavno morate poslušati! Možda vam za neke zatreba i prijevod, ali zabava je zagarantirana te svakako pogledajte večerašnju emisiju Big Brothera u 22:40 na RTL-u!