Novosti

Novosti

Sado-mazo zadatak na stolici za mučenje

Nauljeni trbuh za mekanije usne

Sado-mazo zadatak na stolici za mučenje

Ulazak u sobu straha dočekala je i Tamara

Čim je ušla u sobu i ugledala svoje "sprave za mučenje", pitala je je hoće li je stresti sa strujom, a Ines je u sobi rekla kako bi je to jedino i prestrašilo. "Tamara prepusti se u sigurne ruke Sjenki koja će te osigurati na stolici", obratio se Big Brother Tamari na što se ona nasmijala te mu rekla kako se mogla barem presvući. Nakon što je sjela na stolicu, Sjenke su joj pomogle da na glavu stavi postolje te su joj potom kožnim remenima fiksirali glavu. Samo su joj jednu ruku ostavili slobodnu u slučaju da poželi pritisnuti crveni gumb. "Ovo je sado-mazo!", komentirala je bodybuilderica.

"Tvoj je zadatak vremenski - od trenutka kada stolac krene moraš izdržati 60 sekundi bez da ti ili stanari pritisnete gumb. Tamara, sretno!", poručio joj je Big Brother te je zadatak mogao početi. Na kraju tračnica po kojima se vozila nalazila se crna plahta, a nakon što su je Sjenke maknule pojavio se veliki muški trbuh namazan uljem! Budući da je Tamara svojedobno rekla kako joj je to degutantno bilo je pitanje hoće li izdržati. Kada je Tamara ugledala trbuh kroz smijeh je samo kratko rekla: "Slatko!" 

Stanari su se počeli smijati kada su shvatili da će Tamari 'zabiti' glavu u goli, nauljeni muškitrbuh, a Kocka je u šali pitao je li to Žigin trbuh. U jednom trenutku Tamarina se glava našla u trbuhu, a sakriveni muškarac se počeo 'trljati' u njezin nos i lice što je Tamaru dodatno nasmijalo, a i stanare. Prošlo je 60 sekundi i Tamara je uspješno završila svoj zadatak te unevjerici komentirala kako su joj sada usnice mekane. Stanari su Tamaru nagradili velikim pljeskom za uspješno obavljen zadatak.