Novosti

Novosti

Nominirani su: Tamara, Ivica, Marina, Violeta i Romano!
RTL

Pratite tijek emisije

Nominirani su: Tamara, Ivica, Marina, Violeta i Romano!

Marijana Batinić po drugi put je pozdravila gledatelje kao voditeljica Big Brothera!

21: 51 - Marijana je stanarima objavila da su nominirani Tamara, Ivica, Marina, Violeta i Romano!

21:50 - Tamara posljednja nominira. Ona je odlučila nominirati Violetu jer smatra da ona želi ići kući te da joj fali obitelj. Druga nominirana osoba je Kristina jer se s njom najmanje povezala. 

21:48 - Violeta je nominirala Romana jer se nije našla s njim, nemaju ništa zajedničkog. Smeta joj što nije za kućne poslove. Druga nominirana je Tamara jer ima svoj poseban stil života i ne želi da joj nameće taj svoj način života. 

21: 39 - Romano je odlučio nominirati Ivicu i Katju jer se s njima najmanje druži. 

21:38 - Kristina je nominirala Ivicu jer joj se čini da ne želi više biti u Kući. Druga osoba je Tamara jer s njom ima najmanje dodirnih točaka. 

21:36 - Fabio je nominirao Violetu jer smatra da nije baš timski igrač. Druga osoba koju je nominirao je Ivica.

21:35 - Branimir je u ispovjedaonici. On je odlučio nominirati Tamaru jer je previše ufurana u vježbanje te da showu kakav je Big Brother to ne odgovara. Marinu je nominirao jer je jako povučena i nisu se uspjeli sporazumjeti. 

21:34 - Branimirovi prijatelji smatraju da će on nominirati Marinu jer s njom nema kontakt.

21:33 - Neno je u studiju među gostima, s Kockinim sinom Anđelom. Anđelo je dobro procijenio da će njegov tata nominirati Ivicu i Marinu. Otkrio je Anđelo i da je njegov tata doma prava picajzla te da voli urednost. 

21:31 - Kocka je nominirao Ivicu. Smatra ga OK dečkom, ali se niej uklpio u ekipu. Druga osoba je Marina i to zbog istog razloga. Jednostavno se nisu dobo sporazumjeli. Smatra da se nije dobro snašla. 

21:30 - Katja je nominirala Romana jer najmanje sudjeluje u kućanskim poslovima i u Kući se samo smije. Druga osoba je Ivica iako se dobro slaže s njim. Smatra da se ne snalazi dobro te je prečesto kažnjavan zbog nenošenja mikrofona. 

21:29 - U ispovjedaonici je Marina. Nominirala je Ivicu jer je počeo pokazivati znakove živčanosti. Druga osoba je Jurica jer zna da ga nitko drugi neće nominirati. 

21:19 - Ines je nominirala Ivicu jer su različiti i smatra da je on u svom filmu. Druga osoba koju je nominirala je Tamara jer se s njom najmanje zbližila.

21:16 - Jurica je teškom mukom odlučio da će nominirati Marinu jer smatra da njezin dečko jedva čeka da se ona vrati doma. Druga nominirana je Violeta za koju vjeruje da joj je teško bez sinova. Druge razloge za nominacije ne vidi. 

21:14 - Ivica prvi nominira. Najradije bi nominirao sebe, ali kako to ne može odlučio je nominirati one za koje vjeruje da ih nitko drugi neće nominirati, a to su Jurica i Romano. Oni su zabavni te smatra da nitko ne želi da oni napuste Kuću. 

 21:13 - BB je upozorio stanare da ih u njegovoj kući ne čeka samo raj!

21:10 - Iako su stanari uspješno izvršili tjedni zadatak, nisu bili tako uspješni oko nošenja mirkofona pa su redovito dobivali kazne za to. Od glavne nagrade koja iznosi 300 tisuća kuna BB im je uzeo 25 tisuća kuna!

21:08 - Big Brother je obavjestio stanare da su ispunili tjedni zadatak te da su ukupno skupili 100 tisuća pregleda. Dio na Facebooku, a dio na web stranici bigbrother.rtl.hr

20:45 - Neno Pavinčić se obratio stanarima kao voditelj!

20:36 - Neno je otkrio da je glumio da je bolestan kako bi ga stanari nominirali jer nije znao kako bi inače nagovorio svoje cimere da ga nominiraju.

20:33 - Neno Pavinčić se konačno pojavio kao voditelj Big Brothera!

20:24 - Goran je rekao da je najvažnije u kući ostat svjestan situacije i biti racionalan. 

20:16 - Goran je otkrio da je još uvijek sa svojom zaručnicom Lejlom te da se idući mjesec žene. 

20:15 - Gost u studiju je Goran Todić iz prošlogodišnjeg Big Brothera! Ivičin prijatelj Matija je rekao kako smatra da između njega i Tamare neće biti ničega nego su se povezali po sportskoj crti. 

20:12 - U prilogu o Tamari, Big Brother je pokazao kako je izgledao njezin dosadašnji boravak u kući. Između ostalog je rekla i da joj je jasno kako je Ivica želi u blizini sebe!

20:08 - Tamara je Marijani rekla kako je u Kući već osvojila sve muškarce!

20:05 - Počela je druga emisija uživo, a voditeljica Marijana Batinić pozdravila je gledatelje, ali i stanare!

Live tijek emisije možete pratiti na našem webu!