Novosti

Novosti

Tko su ljepotani koji mame uzdahe Big Brother gledateljica?

Najpoželjniji muškarci u kući

Tko su ljepotani koji mame uzdahe Big Brother gledateljica?

Zadranin Branimir Kamber i Fabio Čulinović iz Otočca, dva su ljepotana koja su u samo jednom danu privukla pažnju, ali i uzdahe ženskog dijela publike.

Ako ste se ikada pitali kako bi izgledala kombinacija Nicolasa Cagea i Bradley Coopera, onda svakako morate pogledati našeg zgodnog kandidata Branimira Kambera. Kantautor, humanitarac, radoholičar, avanturist, glumac, pjevač... Čini se kao osoba koju bi svaka majka rado nazivala zetom, a mlade djevojke svojim muškarcem.

Sudeći prema komentarima na Facebooku Big Brothera, ovaj mladi Zadranin svakako je veliki favorit za pobjedu. Njegova opuštenost, simpatičnost i fizički izgled, kao i njegove lijepe plave oči, glavni su Kamberovi aduti. Također, zadarski portali podržavaju zgodnog Vlaja te prenose kako su ponosni na svog predstavnika u Big Brother kući.  

Hrvatski Nicolas Cage voli sport i Rock and Roll te za sebe kaže da je miljenik kamere, što mogu potvrditi i njegova brojna iskustva u reklamama. Osim reklama, Branimir je snimio i vlastiti album "Inat". Hoće li ambiciozni zadarski Bradley Cooper nastaviti nizati uspjehe i u Big Brother kući, tek ćemo saznati.

Izvor: www.kamber.hrIzvor: www.kamber.hr 

No, Branimir nije jedini koji je osvojio simpatije ženske populacije, tu je naravno i Fabio Čulinović iz Rijeke, porijeklom iz Otočca. Komplimenti nisu zaobišli ni ovog manekena koji želi postati glumac. Fabio smatra da ga ljudi vole, a to mogu potvrditi i komentari obožavateljica, kao i sadržaj regionalnih portala koji pružaju podršku svom mještaninu te se nadaju njegovoj pobjedi.

Zgodni model ne skriva da je u ovoj igri zbog pobjede te se trudi ostaviti što bolji dojam na stanare i publiku. Trenutno se čini kako mu to polazi za rukom. Ono čega se ovaj ljepotan najviše plaši je dosada i neuspjeh. Jedno je sigurno, mjesta za dosadu u Big Brotheru nema, a ima li mjesta za  Fabijev uspjeh i pobjedu, vidjet ćemo.

Izvor: Facebook