Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Posjetila je Zagreb i otkrila želje za budućnost

Mirjana želi biti glumica ili voditeljica

I nakon showa - show. Tako to izgleda u životu Mirjane Praizović koja nas je i nasmijavala i živcirala i zabavljala u ovoj sezoni Big Brothera. Svoju je popularnost ambiciozna 22-godišnjakinja odlučila unovčiti, pa gostuje diljem regije. Stigla je tako i do Zagreba na gostovanje po klubovima.

Možda je Big Brother završio, ali karijera osebujne Mirjane Praizović tek počinje, što je potvrdila ekipi emisije "Sve u šest"! Posjećuje noćne klubove, gdje se druži s fanovima i pritom rado zabavlja sve okupljene.

"Dođem uvečer, upoznajem se s ljudima, slikam se, popričam, zezamo se, uglavnom fino nam je", zadovoljna je bivša stanarka BB kuće. 

Isplanirala je Mirjana i svoju poslovnu budućnost. Počela je sa snimanjem svojih urnebesnih videa i njihovo objavljivanje na vlastitoj Facebook stranici, koja sada broji gotovo 60 tisuća fanova! Ciljevi su tu, kaže, samo ih treba dostići.

"Meni samo igra ulogu da imam priliku napraviti nešto od toga, ili da snimam i dalje nekakve klipove ili za televiziju, nešto da vodim, glumim, jer stvarno volim kameru i čekam naravno da mi se netko javi", optimistična je Mirjana. 

Možda je ovo i svojevrsna audicija, Mirjana u svom stilu šarmira na licu mjesta. 

Prema mnogima, neokrunjena kraljica Big Brothera čupala je živce svim stanarima. No izvan kuće druži se samo s pojedincima.  "Nešto sam se malo čula s Mikom i Gibom, ali najviše se čujem s Darkom jer je on jedina osoba u toj kući koja je čistog duha, čistoga srca i njega puno volim", otkrila je. 

Očito Mirjani nedostaje Big Brother šušur. Dala je naslutiti da njezina reality avantura još nije gotova. "Odmah sutra bih se ja prijavila na bilo koji drugi reality, štogod da ima veze s televizijom jer ja volim televiziju i to je to", zaključila je. 

Očito je da Mirjana voli kamere i televiziju, ali najviše voli zabavljati i nasmijavati ljude. I mnogi će priznati - to joj i najbolje ide!