Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Nakon 92 dana izolacije stanari će napokon vidjeti ljude koji nisu njihovi cimeri

U večerašnjoj live emisiji

Nakon 92 dana izolacije stanari će napokon vidjeti ljude koji nisu njihovi cimeri

Tjedan dana prije velikog finala Big Brothera, situacija u Kući nije nimalo bajkovita. Tenzije su sve veće kako se show bliži kraju, stanari pucaju po šavovima, svađaju se čak i oni koji se vole, a uz sve to su dobili tjedni zadatak u kojem moraju izvesti zahtjevne glazbene točke.

Proteklih dana u Big Brother kući se samo pjevalo i plesalo, ali kad se to radi zbog potrebe da se uspješno izvrši zadatak, onda taj ples i pjesma gube faktor zabave.

No nakon 92 dana provedena u Kući stanari će u večerašnjoj live emisiji imati svojevrstan civilizacijski šok. Naime, svoje koreografije će izvesti na glavnoj pozornici Big Brothera, što znači da će nakon više od 13 tjedana vidjeti ljude koji nisu njihovi sustanari. Hoće li ih to zbuniti? Hoće li zaboraviti plesne korake i tekst?

Velike šanse da zaboravi tekst ima Goran, koji i dan prije nastupa nije mogao zapamtiti riječi popularne Oliverove pjesme „Kad mi dođeš ti“. Možda je razlog tomu činjenica da ga je cijeli ovaj tjedan Tina uspješno uvjeravala da je promijenila mišljenje o njemu te da se kaje što mu nije dala priliku da pokaže kakav je doista. Njezina misija u tajnom zadatku je bila i više nego uspješno obavljena, a Gorana je dočekao hladan tuš kad mu je Tina obznanila o čemu se zapravo radi. Dodatan šok mu je bio i to što je saznao da je direktno u finale poslao Zoricu i Barbaru, dvije dame za koje je bio uvjeren da ih nominira za izbacivanje. Big Brother je nepredvidljiv, a Gogo je to osjetio na vlastitoj koži. Hoće li se gledatelji sažaliti nad njegovom ovotjednom patnjom i zadržati ga u Kući? Ili će ipak glasati za ostanak Rade, Tine, Ervina, Darka, Mike i Gibe?

Sve ćemo to saznati večeras od 21 sat kada počinje 15. live emisija Big Brothera u kojoj ćemo konačno saznati tko su finalisti i kome se smiješi novčana nagrada!