Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Uspješno izveden tajni zadatak

Goran se vratio u BB kuću: Uvjeren da ga se Tina zaželjela

Svega nekoliko trenutaka nakon što je njegove tajne odaje napustila Vesna, Goran se uputio prema glavnoj BB kući i pozdravio stanare koje je protekla tri dana pratio preko plazmi.

Stanari su se trebali praviti kao da ne znaju ništa o njegovu boravku u tajnoj kući, dok je Goran tvrdio da je tri dana proveo s Lejlom kada je iznenada saznao da je publika izglasala da se ponovno vrati u show.

Tina je, naime, istoga dana dobila tajni zadatak uvjeriti Gorana da joj nedostaje te da se kaje zbog njihovog odnosa koji je od samih početaka narušen. I izgleda da je to maestralno izvela budući da je 48-godišnji Sarajlija pri svome povratku bio oduševljen upravo njenom reakcijom.

Kada je ušao u ispovjedaonicu nije mogao sakriti svoje zadovoljstvo zbog Tininih, doduše odglumljenih, osjećaja. Smatra da ona sada napokon ima mišljenje o njemu koje je trebala imati od samoga početka. „Možda nikada nije kasno ako netko zaista želi promijeniti mišljenje“, uzbuđeno je rekao Goran koji je čak i zapljeskao Tininom iznenadnom „preobraćenju“.

Više saznajte u dnevnoj emisiji Big Brothera večeras u 21:10 na RTL-u.