Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Svakog gosta, tri dana dosta

Goran napokon može odahnuti: Vesna je napustila njegove tajne odaje

Nakon tri dana intenzivnog druženja sa svojim miljenikom Goranom, Vesna je teška srca napustila tajne odaje u kojima je s njim boravila.

Dvojac je nakon tajne večere nazdravio svome prijateljstvu, za koje su uvjereni da će se nastaviti i nakon realityja. Goran je održao kratki govor u kojem je, na Vesnino oduševljenje, otkrio da za njega nitko nije bi bio adekvatniji od nje kada je u petak skinuo povez s očiju i otkrio da će s njom provesti narednih nekoliko dana. Ona mu se potom zahvalila na svemu, a i on njoj, iako tvrdi da su bilo kakve zahvale suvišne.

Vesna mu je otkrila da ga smatra pravim prijateljem te da bi zbog njega „i u  vatru, i u vodu“. Kada je došao čas za njihov oproštaj, nije se mogla načuditi kako im je vrijeme brzo prošlo. Goran joj je poručio da ovdje ne staje njihov odnos, rekavši: „Ništa ne umire, samo se transformira“. Emotivna je Vesna svome miljeniku poručila da ostane isti te da mu želi puno sreće, na što ju je on ušutkao i počastio jednim čvrstim, oproštajnim zagrljajem.

Više saznajte u sutrašnjoj dnevnoj emisiji Big Brothera u 21:10.