Big brother 2015 / Novosti

Novosti

OPĆA POMUTNJA

Goran: Rada je neobrazovana, a Darko nije dovoljno pametan!

Prokomentirao je i ostale stanare, a to je potaknulo veliku raspravu u boravku Kuće.

Big Brother je zamolio Gorana da iskreno kaže sve što misli o svojim donedavnim sustanarima. Goran je to shvatio ozbiljno, te u svojoj maniri pokušao složiti psihoanalizu za svakoga od njih.

Za Radu je rekao da je neobrazovana, te da ne govori što misli, a trebala bi. Tvrdi da ukoliko čeka kraj kako bi svakome rekla što misli, to neće imati efekta. Za njene sinove Miku i Gibu ima podijeljeno mišljenje – Miku vidi kao licemjera, te kaže da je mudar i kako čeka svoj trenutak. Giba mu se doima puno iskreniji, ali je jako tih.

Kada ga je Big Brother upitao o Darku, Goran tvrdi da nije dovoljno pametan, da je isključiv i da ulazi u neke rasprave kojima nije dorastao. Darko se nasmijao i nije ga previše pogodilo, ali i Ervin je dobio ne baš pozitivne kritike, a na njemu se može vidjeti da je povrijeđen. Za njega je rekao da je uvijek u ulozi žrtve, te da ima problema s latentnom seksualnošću.

Barbara je u Goranovim očima Snjeguljica koja voli ležati u krevetu, pokriti se po glavi i razmišljati, ali nema cilj kojem bi težila. Zamjera joj što svoje mišljenje ne iskazuj dovoljno često, te što se suprotstavlja svojoj sestri Tini, a ne drugim stanarima, pogotovo njemu kojeg stalno nominira.

Nakon što su odgledali sve Goranove dojmove, stanari su krenuli u raspravu i vaganje njegovih riječi. Rada je ustvrdila da je ona iskrena, Barbara da ima svoje mišljenje, te da sve što kaže Tini govori jer joj je starija sestra. Rada je na kraju simpatično zaključila, da su u Goranovim očima ona i Darko najlošije prošli, jer ih smatra glupima.

Što dalje mogu očekivati od Gorana ne znamo, ali detalje ovog zanimljivog dana možete pogledati u dnevnoj emisiji Big Brothera na RTL-u.