Big brother 2015 / Novosti

Novosti

A ZAŠTO JE ONA UNUTRA?

Zorica plače jer stanari žele osvojiti novac!?

Sinoć se povjerila Big Brotheru što je tišti, a suze ponovno nije mogla sakriti.

Iako se stanarima odmah na prvu svidio talent show kao zadatak, Zorici nije bilo do smijeha. Otišla je u ispovjedaonicu i rasplakala se. Big Brothera je zanimao razlog, a ona je objasnila da ne može podnijeti kako stanari rade sve kako bi ušli u finale i odnijeli nagradu.

Big Brothera je zanimalo tko, po njenom mišljenju, najviše osjeća zov nagrade, a ona je bez razmišljanja spomenula Vasiće. Za Ervina tvrdi da ako i razmišlja o tome, razmišlja kako će ih podijeliti s Barbarom, ali da i Darko kuje planove. Na kraju ih sve proziva hijenama i lešinarima, jer joj nije jasno zašto im je novac toliko važan u životu.

Požalila se i na vrijeme koje nije dobila za uvježbavanje svoje koreografije, te da će ostali polomiti i ruke i noge kako bi se pokazali gledateljima u što boljem svjetlu. Zaključila je da će im prepustiti termine, jer ona nema velike ambicije za osvajanje nagrade.

Baš nas zanima zbog čega je onda ona ušla u Kuću. Kako bilo sve ovo i više možete gledati u večerašnjem XXL izdanju Big Brothera u 22 i 15.