Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Prva od tri stanara koji njegovom nominacijom zarađuju imunitet

Goran nominirao Zoricu, Rada ga odbija blatiti

Nakon što su stanari saznali za Goranov tajni boravak i nominacije, Rada se odlučila suprotstaviti Big Brotheru i odbila sudjelovati u blaćenju koje bi joj moglo donijeti imunitet.

Podsjećamo, Goran je dobio mogućnost nominirati tri stanara, no oni će zapravo dobiti imunitet. Iz tog razloga stanari ga, dok ih on promatra iz tajne kuće, moraju navesti da nominira upravo njih.

Rada, pak, smatra da nema razloga pljuvati po Goranu jer joj nikada nije učinio ništa nažao. Mika joj je savjetovao da upravo zato nešto poduzme jer ima prostora za iznenađenje budući da Goran time može promijeniti mišljenje o njoj, i sukladno tomu je i nominirati. Radu to još uvijek nije uvjerilo te je rezignirano dobacila da neće ni po kome pljuvati kako bi sebe zaštitila te da će izaći iz Kuće u petak ako joj je to suđeno. „Predajem se, neću igrati tu lopovsku igru“, zaključila je svoj monolog najstarija stanarka.

S druge strane, Goran je, bez prevelikih iznenađenja, Zoricu izabrao za prvu nominiranu stanarku, ne znavši da joj je time zapravo dao imunitet. Kao razlog je naveo to što negira evidentno stanje u Kući te laže od samog početka, u što ne samo u njegovom prisustvu, već i u prisustvu ostalih stanara i gledatelja. Smatra da laže kako bi održala zajedništvo svog klana kojeg je usput nazvao nepotrebnim.

Više saznajte u dnevnim emisijama Big Brothera!